Τοροσίδης: Τα λάθη των διαιτητών έχουν όριο

0
Τοροσίδης: Τα λάθη των διαιτητών έχουν όριοΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΣΑΝ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΠΛΑ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΜΕ...












Στις αποφάσεις του διαιτητή του αγώνα στάθηκε, μετά την ήττα από τους Τσέχους 2-1, ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος τόνισε πως δεν ξέρει γιατί έχει τέτοια μεταχείριση η Εθνική από τους ρέφερι.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει που και σήμερα μπήκαμε τόσο κακά», τόνισε ο διεθνής αμυντικός και συνέχισε:

«Έτυχε η Τσεχία να κάνει δύο ευκαιρίες και να πετύχει δύο γκολ. Από εκεί και πέρα ξυπνήσαμε αλλά ξυπνήσαμε αργά. Από το 20-25 του αγώνα αρχίσαμε να μπαίνουμε στο παιχνίδι. Μέχρι το τέλος ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα αλλά –τελικά- φάνηκε ότι ήταν αργά», τόνισε.

Ο Βασίλης Τοροσίδης επεσήμανε για τα λάθη… «Φταίμει όλοι. Είπαμε να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με το παιχνίδι με την Πολωνία αλλά τελικά το κάναμε και μάλιστα δύο φορές. Δείξαμε χαρακτήρα στη συνέχεια. Μειώσαμε και είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε και ήρθε η ήττα», τόνισε.

Για τα διαιτητικά λάθη ο «Τόρο» είπε: «Χθες στη συνέντευξη Τύπου είπα ότι δεν θέλω να κρίνω διαιτητές. Λάθος που επαναλαμβάνεται όμως παύει να είναι λάθος. Δεν ξέρω γιατί τα κάνουν αυτά οι διαιτητές. Βάζω το ανθρώπινο λάθος αλλά μέχρι ένα όριο», είπε και συνέχισε:

«Στο ημίχρονο λέγαμε ότι θα μπορέσουμε να ισοφαρίσουμε. Τουλάχιστον να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσα», τόνισε και τέλος ζήτησε τη στήριξη από τους Έλληνες. «Εννοείται να μας πιστέψουν. Όλοι θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη με τη Ρωσία για να πάρουμε την πρόκριση. Μαθηματικά ελπίζουμε», κατέληξε.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)