Αφέθηκαν ελεύθεροι άλλοι οκτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ

0



Άλλοι οκτώ οπαδοί του ΠΑΟΚ που κρατούνταν από τις Αρχές, μετά την επιχείριση... σκούπα της Αστυνομίας, αφέθηκαν ελεύθεροι. Προθεσμία μέχρι την Δευτέρα οι τέσσερεις βασικοί κατηγορούμενοι .

Έπειτα από τους δύο φίλους του «Δικεφάλου του Βορρά» που αφέθηκαν ελεύθεροι το πρωί, μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα, άλλοι οχτώ πήραν... τον ίδιο δρόμο, αφού τα στοιχεία που υπήρχαν εναντίον τους, δεν ήταν αρκετά για να στοιχειοθετήσουν την κράτησή τους.

Ο δικηγόρος κάποιων εκ των κατηγορουμένων, Παναγιώτης Ζιάκας δήλωσε για την συγκεκριμένη εξέλιξη ότι: «Απολογήθηκαν 11 οπαδοί, ορισμένοι πήραν αναβολή κι έμειναν ελεύθεροι και οι τέσσερις βασικοί κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία για την προσεχή Δευτέρα. Από τα 11 άτομα μόνο ένας προφυλακίστηκε, αυτός που κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών και είχε και κακό προηγούμενο. Από τους άλλους 10 ένας έμεινε ελεύθερος με εγγύηση και οι υπόλοιποι με περιοριστικούς όρους».

Ενώ κλείνοντας ανέφερε πως: «Ρόλο στη διαδικασία παίζουν το αποδεικτικό υλικό, εξετάζεται η προσωπικότητα του κατηγορουμένου, αν έχει καταδικαστεί στο παρελθόν αμετάκλητα κ.α. Οι σημερινές αποφάσεις πάρθηκαν από την κ. ανακρίτρια και με τη σύμφωνη γνώμη της κ. εισαγγελέως».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)