Super League σε ΝOVA: Με μείωση 25% oι ΠΑΕ θα κλείσουν!

0
Super League σε ΝOVA: Με μείωση 25% oι ΠΑΕ θα κλείσουν!


Στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/6 συνάντηση της διοργανώτριας με την Nova.

Από την πλευρά του συνεταρισμού παρόντες ήταν οι Μποροβήλος (Αστέρας), Μώραλης (Ολυμπιακός), Σωπήλης (Παναθηναϊκός), Κομπότης (Λεβαδειακός), Κοντοβαζαινίτης (Ξάνθη – θα ενταχθεί από τη νέα σεζόν στην κεντρική διαχείριση) και Χριστοβασίλης (ΠΑΣ Γιάννινα).

Από την πλευρά της Νόva ήταν οι Μπέκιος, Παπαδόπουλος και άλλα δύο στελέχη.

Η συζήτηση ξεκίνησε με την Nova να επιμένει στην προηγούμενη πρότασή της για μείωση 25% των χρημάτων που δίνει για τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Σούπερ Λίγκας (δηλαδή τα 44 εκατ. που προβλέπονται για τη νέα σεζόν να μειωθούν στα 33 εκάτ. ευρώ)

Η πλευρά της Σούπερ Λίγκας αντέδρασε λέγοντας ότι δεν μπορεί να γίνει μείωση σε τέτοιο βαθμό.

«Οι ομάδες θα κατεβάσουν ρολά» είπαν και πρότειναν να βρεθούν άλλες λύσεις όπως για παράδειγμα να γίνεται ένας αγώνας κάθε Παρασκευή που ζήτησε η Nova και να έρθουν και άλλες προτάσεις για την βελτίωση του προϊόντος.

Στόχος της Σούπερ Λίγκας είναι να υπάρξει μείωση της τάξης του 10 ή 15%.

Τι ισχυρίζεται η NOVA

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Nova υποστήριξαν ότι το οικονομικό περιβάλλον δεν τους ευνοεί, ότι οι συνδρομητές ενδέχεται να μειωθούν και ότι τα πακέτα που θα βγουν στην αγορά θα είναι πιο φτηνά.

Για το θέμα της αύξησης των ομάδων η πλευρά της Nova είπε πως δεν είναι καλό να κυκλοφορούν σενάρια που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει νέα συνάντηση.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)