Ο Νίκος Σπυράκος θα υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ

0


Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Σπυράκος θα γίνει επαγγελματίας, καθώς αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά. Πρόκειται για έναν παίκτη που οι άνθρωποι του Δικεφάλου πιστεύουν πολύ.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 23/2/2004 και κατάγεται από την Βρυσούλα Πρέβεζας. Ο ΠΑΟΚ τον εντόπισε το 2019 στην ακαδημία «Αθλόπολις» που είναι ουσιαστικά τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Πρέβεζας. Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο μετά στέφθηκε πρωταθλητής Κ17.

Τη σεζόν 2020/21 μετά την άρση του lockdown ενσωματώθηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων και μάλιστα σκόραρε στο φιλικό με την Κύπρο, ενώ το Νοέμβριο συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Είναι ακραίος επιθετικός, αγωνίζεται κυρίως στη δεξιά πλευρά, διαθέτει άριστη τεχνική και χαρακτηριστικά και είναι αξιοζήλευτα γρήγορος !

ανακοίνωση έκανε η ακαδημία ”αθλόπολις” στο facebook
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
“Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ πρόκειται να υπογράψει ο Νίκος Σπυράκος.
Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής θα γίνει επαγγελματίας, καθώς αναμένεται να υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.
Ο Νίκος Σπυράκος γεννήθηκε στις 23/2/2004 και κατάγεται από την Πρέβεζα. Ο ΠΑΟΚ τον εντόπισε το 2019 στην ακαδημία «Αθλόπολις» που είναι ουσιαστικά τα τμήματα υποδομής της ΑΕ Πρέβεζας. Το καλοκαίρι του 2019 μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη και ένα χρόνο μετά στέφθηκε πρωταθλητής Κ17. Τη σεζόν 2020/21 μετά την άρση του lockdown ενσωματώθηκε στην Κ19 του ΠΑΟΚ, τον Σεπτέμβριο κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Νέων και μάλιστα σκόραρε στο φιλικό με την Κύπρο, ενώ το Νοέμβριο συμπεριλήφθηκε στην 20άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Όλοι εμείς στην ακαδημία #athlopolis_soccer_school του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το μέλλον του συνεχίζοντας την εξέλιξη του.
Καλή επιτυχία και καλή τύχη !

Prevezafox

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)