Τρίκαλα - Απόλλων Πάργας Προγνωστικά

0
 3ος όμιλος.
Τρίκαλα
Ανάλυση: Γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά στο ντέρμπι του νομού με 2-0 από τη Φήκη και πλέον, το πρωτάθλημα γι αυτούς έχει τυπικό χαρακτήρα. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο που δημιούργησαν λίγες καλές στιγμές, έμειναν πίσω στο σκορ από το 58' στην μοναδική φάση που απειλήθηκαν. Προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, δεν τα κατάφεραν και στο 90' παραβιάστηκε για δεύτερη φορά η εστία τους. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα μετά από έξι συνεχόμενες νίκες, έπεσαν στην 5η θέση της βαθμολογίας, στο -11 από την πρώτη θέση, στο +14 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας μετράνε 5-3-3 με 5/6 τελευταία στο N/

Απόλλων Πάργας
Ανάλυση: Στο δεύτερο συνεχόμενο πιο κρίσιμο ματς της σεζόν αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με τον Αστέρα Πετριτή και έχασε κάθε ρεαλιστική ελπίδα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο που δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, εντέλει πίεσε στην επανάληψη και είχε καλές στιγμές. Γκολ δεν βρήκε, πήρε τον πόντο, αλλά συμπλήρωσε δέκα αναμετρήσεις χωρίς νίκη. Στην 11η θέση της βαθμολογίας και στο -9 από τη ζώνη της σωτηρίας. Θα προσπαθήσει για το θαύμα στο φινάλε του πρωταθλήματος, εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-3-7 με τέρματα 11-18, χωρίς νίκη στα τελευταία έξι και 5/6 στο G/G.           

Τρίκαλα - Απόλλων Πάργας Προγνωστικά

Εκτίμηση από Λάππας
Τον υπέρ πάντων αγώνα δίνει ο Απόλλωνας Πάργας, παλεύοντας για το... θαύμα της παραμονής στην κατηγορία. Θέλει μόνο νίκη στα Τρίκαλα, αλλά η αγωνιστική του εικόνα δεν εμπνέει αισιοδοξία. Γκολ θα έχουμε πάντως. Άγνωστο πως θα αντιδράσουν τα αδιάφορα βαθμολογικά Τρίκαλα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)