Ελεύθερος ο Αμπάρκιολης, στην ΕΠΟ ο Κούγιας

0
Ελεύθερος ο Αμπάρκιολης, στην ΕΠΟ ο Κούγιας


Ρεπορταζ: Βασίλης Ποντικός

Ελεύθερος αφέθηκε ο Απόστολος Αμπάρκιολης όπου κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Πάτρας, καθώς του είχε ασκηθεί μήνυση για εξύβριση και απειλήαπό το γιατρό της Παναχαϊκής, Χρ. Τσαρτόλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διαιτητής μετά τη 1:00 αναχώρησε από το αστυνομικό τμήμα για την Θεσσαλονίκη, ενώ λίγο πιο πριν είχαν φύγει και οι βοηθοί του. Υπενθυμίζεται ότι οι διαιτητές προστατεύονται από διαδικασίες αυτοφώρου.

Η μήνυση και ο Κούγιας στην ΕΠΟ

Στην μήνυση αναφέρεται ότι ο Θεσσαλονικέας ρέφερι κατά την διάρκεια του αγώνα φέρεται να καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου της ομάδας Αλέξη Κούγια, κάτι βέβαια που ο πρώτος το αρνείται.

Πηγές αναφέρουν, πως ο πρόεδρος της Αχαϊκής ομάδας, θα βρεθεί σήμερα στην ΕΠΟ, ενώ μετά θα επισκεφτεί την Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Ράικου, όπου –σύμφωνα με πληροφορίες- θα δώσει έναν φάκελο στον οποίον αναφέρεται ποιος είναι πίσω από το παραπάνω γεγονός.

Το σπασμένο Ταξί

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ταξί που τον μετέφερε Απόστολο Αμπάρκιολη στη Αστυνομία συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του Αλ. Κούγια που αποχωρούσε την ίδια στιγμή και ο οδηγός του Ταξί περίμενε την τροχαία κάτι που καθυστέρησε την παρουσίαση του διαιτητή στην Αστυνομία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)