To σχέδιο Σάντος απέναντι στους... "κοντούς" Ρώσους

0
To σχέδιο Σάντος απέναντι στους... "κοντούς" Ρώσους

Τον τρόπο παιχνιδιού της Ρωσίας ανέλυσε ο Φερνάντο Σάντος στους παίκτες του, υποβάλλοντάς τους σε βιντεοθεραπεία. Οι παίκτες της Εθνικής παρακολούθησαν το ματς ανάμεσα στην Πολωνία και τη Ρωσία, με τον Σάντος να τους αναλύει το παιχνίδι των αντιπάλων.

Στην ομιλία του ο Πορτογάλος στάθηκε και στα λάθη που δεν πρέπει να επαναλάβει η Εθνική ομάδα, τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρχουν κενά στα μετόπισθεν αφού οι Ρώσοι διαθέτουν δυνατό κέντρο και καλή επιθετική ανάπτυξη. Ωστόσο, το χαμηλό ύψος των παικτών τους επιτρέπει στην Ελλάδα να ποντάρει στα στημένα και να δημιουργήσουν «ρήγματα» στο συμπαγές σύνολό τους.

"Είμαι σίγουρος αυτή τη φορά δεν θα δεχθούμε γκολ. Να παρουσιαστούμε προσεκτικοί στο πρώτο ημίωρο, να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα και να έχουμε σωστές μεταβιβάσεις. Η Ρωσία δεν είναι ψηλή ομάδα οπότε εμείς μπορούμε να απειλήσουμε από τα στημένα", τόνισε μεταξύ άλλων ο Φερνάντο Σάντος στην διάρκειας περίπου μιας ώρας ομιλίας του και ανέφερε επίσης:

"Η Ρωσία είναι μια ομάδα με πολύ δυνατό κέντρο και καλή επιθετική ανάπτυξη. Έχουν εξάρσεις στο παιχνίδι τους. Είναι αρκετά καλοί στην κυκλοφορία της μπάλας, αλλά και στις αντεπιθέσεις και απαιτεί, έτσι, ιδιαίτερη προσοχή".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)