ΕΠΣ Ηλείας – Η αναβολή του αγώνα, όχι για κακοκαιρία, αλλά για τις…πρόκες! (photos)

0

ΕΠΣ Ηλείας – Η αναβολή του αγώνα, όχι για κακοκαιρία, αλλά για τις…πρόκες! (photos)

ImageHandler (2) 
Ειλικρινά αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, απατάστε οικτρά… Τώρα θα τα δείτε!
Αφού διαβάσετε και αυτή την είδηση, μπορείτε να αναφωνήσετε ελεύθερα «Ζήτω το ελληνικό ποδόσφαιρο!». Το απόγευμα της Δευτέρας ήταν προγραμματισμένο το τελευταίο παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β” Κατηγορίας Ηλείας, στο γήπεδο Λαμπετίου, μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΑΟ Αγίου Γεωργίου.
Η αναμέτρηση ήταν κρίσιμη και με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς οι δύο ομάδες μάχονται για την παραμονή τους, αν και αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά τους αποτελέσματα.  Κάποιοις, όμως, φαίνεται πως δεν ήθελε να διεξαχθεί το παιχνίδι. Έτσι, όταν έφτασαν οι ομάδες στο γήπεδο, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν γεμάτος με πρόκες!
Έγινε μια προσπάθεια να καθαριστεί, αλλά τελικά ο διαιτητής – και με τη σύμφωνη γνώμη του παρατηρητή αγώνα- αποφάσισε την αναβολή  υπό τον φόβο τραυματισμού παικτών από τυχόν άλλες πρόκες που δεν είχαν απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο. Κατά τη διάρκεια των παραπόνων των φιλοξενούμενων που ζητούσαν την αναβολή του αγώνα από τον διαιτητή, υπήρξαν φραστικές αντιπαραθέσεις και απειλήθηκαν επεισόδια.Το παιχνίδι αναμένεται να οριστεί εκ νέου, αν και τότε θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα των υπόλοιπων αναμετρήσεων της αγωνιστικής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)