| ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ: ο Χρ. Παρελθόν Βάννας!

0
| ΔΟΞΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ: ο Χρ. Παρελθόν Βάννας!

Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας της Δόξας Βασιλικής, ο Χρήστος Βάννας, ύστερα από απόφαση που πάρθηκε από κοινού με την διοίκηση.

Οι δύο πλευρές και πριν ένα μήνα είχαν έρθει ένα βήμα πριν το "χωρισμό", όμως τότε η λύση βρέθηκε μέσα από συζητήσεις που έγιναν μεταξύ διοίκηση, παιχτών και προπονητή.

Πλέον, όμως οι δρόμοι διοίκησης και προπονητή χώρισαν, με την Δόξα Βασιλικής να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου τεχνικού, που δεν αποκλείεται η λύση να βρεθεί εκ των έσω.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ

Παρελθόν από την ομάδα μας αποτελεί ο προπονητής Χρήστος Βάννας. Ο προπονητής υπέβαλε την παραίτησή του στην διοίκηση, για προσωπικούς και ηθικούς λόγους όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Μετά από επιμονή του όμως στο θέμα, η διοίκηση της ομάδος μας έλαβε την απόφαση να κάνει τελικά αποδεκτή την παραίτηση και έτσι ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας αφού πρώτα τον ευχαριστεί θερμά για τη μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα.

Κάνομυς επίσης γνωστό ότι μέχρι να υπάρξει πρόσληψη νέου τεχνικού, καθήκοντα προπονητή αναλαμβάνει από σήμερα ο ποδοσφαιριστής Νίκος Αργυρός και γυμναστής ο Θοδωρής Αντύπα
http://www.lefkadasportnews.gr/index.php

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)