ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ 1-0

0
  ΕΤΣΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Η ΣΕΛΙΔΑ
Καστοριά, 03/11/2013
 
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013
  Ωρα: 15.00 
Γ΄Εθνική - Ερασιτεχνική 2013-2014
Γήπεδο: Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς
Α' Γύρος (6η αγωνιστική) 
Διαιτητής: Μελιτζανίδης Γεώργιος (Σ. Δ. Π. Ημαθίας)
Βοηθοί: Μαλούτας Χρήστος (Σ. Δ. Π. Ημαθίας)
             Κελεσίδης Μιχαήλ (Σ. Δ. Π. Ημαθίας)
Παρατηρητής:
  1
Καστοριά
ημίχρονο
0-0
 Άγιος Θωμάς
  0

                                
Επιμέλεια: Δημήτρης Νατσούλης
Φωτό: Δημήτρης Κουτσής 
           
           
 
Δυσκολεύτηκε αλλά τα κατάφερε η Καστοριά!
 
            Πραγματοποιώντας την χειρότερή της εμφάνιση έως τώρα, η Καστοριά  κατάφερε, τελικά, να επικρατήσει με σκορ 1-0 επί της Πρέβεζας, διατηρώντας παράλληλα το αήττητο της έδρας. Το νικητήριο γκολ για τους "γουναράδες" πέτυχε ο Τάντσης με κεφαλιά στο 68΄.
           
           
            Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Κορμαρή μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι για την επίτευξη ενός γρήγορου γκολ. Μάλιστα, αυτό ήρθε στο 15΄, όταν ο Παναγιωτίδης έπιασε την κεφαλιά, μέσα στην μικρή περιοχή, μετά την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Καστοριά συνέχισε την πίεση και στο 25', σε μία απρόσμενη φάση, ο Παναγιωτίδης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την μεσαία γραμμή, αυτή έσκασε μπροστά από τον Παίδαρο, αιφνιδιάζοντάς τον, καταλήγοντας ελάχιστα άουτ. Η πρώτη αξιόλογη φάση για την Πρέβεζα ήρθε στο 34', όπου ο Δημουλάς επιχείρησε το γυριστό σουτ, μέσα στην μικρή περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ. Τρία λεπτά αργότερα (37΄), ο Δήμας Θ. πήρε την κεφαλιά, μετά την άστοχη έξοδο του Μουρζίδη, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Η Πρέβεζα είχε ισορροπήσει για τα καλά το παιχνίδι και στο 43' έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Μάρκος σούταρε εξ'επαφής, με τον Μουρζίδη να μπλοκάρει την μπάλα και να κρατάει το 0-0. Στην αμέσως επόμενη φάση, στο 45΄, η Καστοριά "ξετυλίχτηκε" στην αντεπίθεση, ο Βελλίδης βγήκε μόνος με τον Παίδαρο από τα δεξιά, όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.
 
           
 
Κακή στην επανάληψη η Καστοριά, ο Τάντσης "λύτρωσε" τους "Γουναράδες"
           
            Στο δεύτερο ημίχρονο, το άγχος ήταν εμφανέστατο στους παίχτες της Καστοριάς, καθώς επικρατούσε η νευρικότητα και όχι το καθαρό μυαλό του πρώτου ημιχρόνου. Η Πρέβεζα το πίστεψε πολύ και μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο. Μόλις στο 48' ο Καπετανάκης έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τα λεπτά περνούσαν και η Καστοριά δεν μπορούσε να φτάσει με προϋποθέσεις για γκολ προς την εστία του Παίδαρου. Ο Κώστας Κορμαρής "έριξε" στο παιχνίδι τον Σολωμονίδη στη θέση του Βελλίδη και στο 68΄ ήρθε το πολυπόθητο γκολ, που έψαχναν οι "γουναράδες". Ο Παπαδόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, βρήκε τον Τάντση στο "δεύτερο" δοκάρι, ο τελευταίος έπιασε την κεφαλιά και "άνοιξε" το σκορ (1-0).  Η απάντηση της Πρέβεζας ήταν άμεση. Στο 75' ο Δήμας εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μουρζίδη. Στο επόμενο λεπτό (76΄),  ο Γανόλης, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι, παραλίγο να χρηστεί σκόρερ, όμως δεν κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματα για την Καστοριά, μετά την μπαλιά του Σολωμονίδη. Η τελευταία αξιόλογη φάση ήταν η "βολίδα" του Παπαδόπουλου στο 86΄, που πέρασε λίγο άουτ.
 
           
           
            Η διαιτησία των κ.κ. Μελιτζανίδη Γεωργίου του Σ. Δ. Π. Ημαθίας και των βοηθών του κ.κ.  Μαλούτα Χρήστου και Κελεσίδη Μιχαήλ, του ιδίου συνδέσμου δεν ήταν καλή, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την σημερινή εμφάνιση της Καστοριάς.            
    
                                                                                                                         
    Το Φύλλο Αγώνα είναι το εξής:
 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ
1
Μουρζίδης
1 Παίδαρος
2 Σαββαΐδης 2 Λαζαρίδης
3 Τάντσης 3 Νίκου (80΄Καταπόδης)
(4) Αναγνωστόπουλος 4 Μάρκος
5 Κεφάλας 5 Δήμας Χ.
6 Popzafirov 6 Μπάτσος
7 Βελλίδης (55΄Σολομωνίδης) 7 Δημουλάς
8 Παναγιωτίδης 8 Δήμας Θ.
9 Κουρτίδης (75΄Γανόλης) 9 Ντέτσικας
10 Παπαδόπουλος Δημ. 10 Καπετανάκης
11 Μαντζάνας (85΄Σουμέλας) 11 Σιδέρης
 
12 Τερέζιου 12 Καταπόδης (80΄) *
13 Μπαϊρακτάρης 13 Μπούκουρας
14 Jocic 14 Ζήσης
15 Σαραφιανός 15 Χουλιάρας
16 Γανόλης (75΄) ** 16  
17 Σολομωνίδης (55΄) * 17  
18 Σουμέλας (85΄) *** 18  
Διαιτητής: Μελιτζανίδης Γεώργιος (Σ. Δ. Π. Ημαθίας)
Σκόρερς
  68΄Τάντσης    
Κίτρινες κάρτες
       
Κόκκινες κάρτες
       
Προπονητές
  Κώστας Κορμαρής    

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)