Πουλάνε οπαδιλίκι για χάρη της UNICEF!

0

Βέλγοι οπαδοί θέτουν εαυτό σε πλειστηριασμό και δεσμεύονται πως θα υποστηρίζουν στο EURO την εθνική ομάδα της χώρας που θα τους δώσει τα περισσότερα χρήματα! Όλα αυτά προς ενίσχυση των σκοπών της UNICEF.
Πουλάνε οπαδιλίκι για χάρη της UNICEF!
Από τη στιγμή που η εθνική ομάδα του Βελγίου δεν συμμετέχει στα τελικά της Ουκρανίας και της Πολωνίας, οι Βέλγοι οπαδοί αποφάσισαν να... πουλήσουν, κυριολεκτικά, οπαδιλίκι και διαφημίζουν την... διαθεσιμότητά τους μέσω της εμπορικής ιστοσελίδας e-bay.

Μάλιστα, δεν διστάζουν να δηλώσουν ότι αν χρειαστεί θα μάθουν και τον εθνικό ύμνο της αιώνιας αντιπάλου, Ολλανδίας, ενώ στις υπηρεσίες περιλαμβάνεται και... ελαφρύς χουλιγκανισμός!

«Στη διάρκεια του Euro 2012 όλα τα μέλη του γκρουπ μας στο Facebook θα υποστηρίξουν τη χώρα ή την εθνική ομάδα που θα επιλέξει, εκείνου που θα κάνει τη μεγαλύτερη προσφορά. Ακόμα και αν είναι η Ολλανδία.

Θα παρακολουθούμε τα παιχνίδια, θα φοράμε τα χρώματα, πιθανώς να αγοράσουμε τη σημαία ή και μάθουμε και τον εθνικό ύμνο. Επιπλέον, θα σταλούν στον πλειοδότη σχετικές φωτογραφίες και βίντεο προκειμένου να της δημοσιεύσει στη δική του ιστοσελίδα.

Ελαφρύς χουλιγκανισμός είναι διαθέσιμος με έξτρα χρέωση. Μπορούμε, για παράδειγμα, να κλωτσήσουμε ένα περιστέρι ή να καπνίσουμε σε μια περιοχή που απαγορεύεται -αν αυτό ευχαριστεί τον αφέντη μας.

Αν και όταν η ομάδα αποκλειστεί, θα πενθήσουμε για 24 ώρες και μετά θα θέσουμε ξανά τους εαυτούς μας προς πώληση στο e-bay.

Ελπίζοντας να έχουμε στη σύνθεσή μας και τον προηγούμενο νικητή, μιας κι εκείνος θα είναι πλέον… ορφανός από ομάδα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική αγγελία, στην οποία τονίζεται ότι τα έσοδα θα διατεθούν στη UNICEF

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)