Εφτάψυχη Αγγλία, "τελείωσε" την Σουηδία!

0
Εφτάψυχη Αγγλία, "τελείωσε" την Σουηδία!


Μετά από ένα απίστευτο παιχνίδι, η Αγγλία νίκησε με 3-2 την Σουηδία στα πλαίσια του τέταρτου ομίλου, την έστειλε εκτός διοργάνωσης και θέλει μια ισοπαλία με την Ουκρανία για να περάσει.

Η Αγγλία άνοιξε το σκορ με τον Κάρολ στο 23' και το 1-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη όμως, ο Μέλμπεργκ έφερε τα πάνω κάτω.

Στο 49' με πλασέ και με την βοήθεια του Τζόνσον ισοφάρισε σε 1-1 και στο 59' ανενόχλητος και με καρφωτή κεφαλιά έκλεψε τη δόξα του Ιμπραΐμοβιτς. Ο... ερυθρόλευκος αμυντικός έφτασε τα 9 τέρματα σε 116 συμμετοχές με την Εθνική του.

Στο 64', ο Γουόλκοτ με σουτάρα ισοφάρισε 2-2 με τον γκολκίπερ της Σουηδίας να φέρει ευθύνη, αφού η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας.

Στο 79' μετά από Σέντρα του Θίο, ο Γουέλμπεκ με εξαιρετικό τακουνάκι και αφού άφησε «άγαλμα» τον Μέλμπεργκ έδωσε τεράστια νίκη στην Αγγλία με 3-2.

Συνθέσεις:

Σουηδία: Ίσακσον, Μέλμπεργκ, Μ. Όλσον, Γ. Όλσον, Γκράνκβιστ (66΄Λούστιγκ), Ελμ (81΄Βίλχεμσον), Λάρσον, Σβένσον, Κάλστρομ, Ιμπραΐμοβιτς, Ελμάντερ (79΄Ρόζενμπεργκ)

Αγγλία: Χαρτ, Τζόνσον, Κόουλ, Τέρι, Λέσκοτ, Τζέραρντ, Γιανγκ, Μίλνερ (60΄Γουόλκοτ), Πάρκερ, Κάρολ, Γουέλμπεκ (89΄Τσάμπερλεϊν)



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)