ΝΊΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ Ο ΑRIAN BELLA

0
Με το δεξί μπήκε στην προπονητική του καριέρα ο Αριαν ΜπελάΜε το δεξί μπήκε στην προπονητική του καριέρα ο Αριαν Μπελά
Ικανοποιημένος με το διπλό του Απόλλωνα Λάρισας στην Κέρκυρα στο προπονητικό του ντεμπούτο ο Άριαν Μπελά.
Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 2-1 την Κέρκυρα και ο Άριαν Μπελά ξεκίνησε ιδανικά την προπονητική του καριέρα. Μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας τόνισε ότι οι παίκτες του απέδωσαν καλύτερα από τον αντίπαλο και πέτυχαν μία νίκη που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια, προκειμένου να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται.
Η αρχική του τοποθέτηση:
«Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Η νίκη τους ανήκει αποκλειστικά. Ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσαν να μου κάνουν στο ξεκίνημα της προπονητικής μου καριέρας. Δείξαμε χαρακτήρα και βγάλαμε πάθος, καθώς η Κέρκυρα έγινε πιο απειλητική με δέκα παίκτες. Θέλω να ευχαριστήσω και τις αλλαγές, γιατί ήταν σαν να έπαιζαν από το πρώτο λεπτό. Αυτό το ματς τελείωσε και τώρα ξεκινάει η προετοιμασία για το ματς με τον Αιγινιακό που είναι στην έδρα μας. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας οδηγήσει ψηλά».
Για τη σημασία της νίκης του Απόλλωνα στη μάχη για τη δεύτερη θέση:
«Όταν παίζεις με την Κέρκυρα που είναι δύο βαθμούς μπροστά και με αυτή τη νίκη την προσπερνάς, η νίκη είναι σημαντική. Η δεύτερη θέση θα κριθεί στο τέλος, όχι μόνο μεταξύ δύο ομάδων, αλλά κι αυτών που έρχονται από κάτω».
Για το ποια θα ήταν η αντίδρασή του αν δεν έβαζε δεύτερο γκολ ο Απόλλων και το ματς έμενε στο 1-1, καθώς οι παίκτες του έδειχναν να έχουν πρόβλημα στην κάθετη πάσα:
«Το γήπεδο δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές, καθώς έχουμε παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση. Παρά τις δυσκολίες έκαναν το κάτι παραπάνω. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι λαθών, όπως έκανε η Κέρκυρα για να σκοράρουμε».
Για το αν έχει κριθεί η πρώτη θέση:
«Ο Βόλος έχει τον πρώτο λόγο, όμως θα κριθεί στο τέλος».
Αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα:
«Είχαμε καλύτερη απόδοση και κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Ξέρουμε πώς παίζει η Κέρκυρα. Μεγάλες πάσες από τα πλάγια για τον Τουράμ, ο οποίος είναι καλός παίκτης και δημιουργεί προβλήματα στις άμυνες».
Για το γεγονός ότι η προπονητική του καριέρα ξεκίνησε στο μέρος που έκλεισε η ποδοσφαιρική του παρουσία:
«Αυτό το νησί το ξέρω απ' έξω. Είναι το νησί των διακοπών μου. Έρχομαι τόσα χρόνια εδώ. Ζούσα εδώ. Τα κορίτσια μου πήγαιναν σχολείο εδώ. Όταν έπαιζα εδώ είχαμε ανεβάσει την ομάδα στην Α' Εθνική».
Για το ότι ο Νίκος Αναστόπουλος θα είναι ο νέος προπονητής της Κέρκυρας:
«Για καλή μου τύχη δεν ήταν σήμερα στον πάγκο της Κέρκυρας. Αυτός είναι ο καθηγητής κι εγώ ο μαθητής. Σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς που θα μας δώσουν δύναμη να συνεχίσουμε».
Για τις φιλοδοξίες του:
«Εννοείται θέλω να μείνω μέχρι το τέλος. Δεν είμαι υπηρεσιακός προπονητής. Θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)