Σήκωσε την κούπα του παιδικού πρωταθλήματος η Α.Ε Πρέβεζας (φώτο)

0

Σήκωσε την κούπα του παιδικού πρωταθλήματος η Α.Ε Πρέβεζας (φώτο)


Σήκωσε την κούπα του παιδικού πρωταθλήματος η Α.Ε Πρέβεζας (φώτο)
Πραγματοποιήθηκε ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας σήμερα 4/4 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας << Αθανασία Τσουμελέκα>> ανάμεσα στην Α.Ε Πρέβεζας και την ομάδα του Αχέρων Καναλακίου.
Μεγάλη νικήτρια η ομάδα του Άγγελου Μπέκα που κατακτά την πολυπόθητη κούπα του παιδικού πρωταθλήματος για 4η φορά, αφού επικράτησε στο σημερινό παιχνίδι με σκορ 2-0.
 Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η Α.Ε Πρέβεζας προηγήθηκε μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Ηλιόπουλος μετά από λάθος του τερματοφύλακα του Καναλακίου άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου αφού η ομάδα του Αχέρων Καναλακίου πίεσε αλλά δε μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση στο πρώτο 35ο λεπτο.
Η Α.Ε Πρέβεζας μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο να σηκώσει την κούπα και το κατάφερε στο 59ο λεπτό με ατομική προσπάθεια του Ντοματά, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.
Το παρόν στο γήπεδο έδωσαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας κ. Κάρτσακλας Θωμάς, ο Γραμματέας της ΕΠΣ κ. Τζίμας Κων/νος, ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας κ. Ηλίας Φίτσας και ο προπονητής της ομάδας των Παίδων της ΕΠΣ κ. Δημήτρης Κασκάνης .
aeprevezasaxeronpaidiko1 2
Μετά τον αγώνα ακολούθησε απονομή κυπέλλου και μεταλλίων.
Την απονομή του κυπέλλου στη νικητήρια ομάδα έκανε ο κ. Κάρτσακλας Θωμάς, την απονομή μεταλλίων στην Α.Ε Πρέβεζας έκανε ο κ. Τζίμας Κων/νος, ενώ την απονομή μεταλλίων στην ομάδα του Αχέρων Καναλακίου ο κ. Φραγκούλης Γιώργος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΜΠΑΙΛΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: ΠΑΣΧΟΣ, ΝΤΟΜΑΡΗΣ
4ΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΦΟΝΔΥΛΗ
Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ(ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΚΑΣ): ΒΑΝΙΩΤΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ, ΔΗΜΑΣ, ΚΩΣΤΗΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ Κ., ΣΑΚΚΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΗΣ Δ.,ΛΕΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΓΚΟΥΡΑΣ, ΝΑΤΣΗΣ,ΝΑΤΣΗΣ ΑΠ., ΟΥΤΣΚΟΥΝΗΣ, ΖΗΚΟΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ, ΣΚΑΡΠΟΣ, ΜΑΡΜΑΡΑΣ.
ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ(ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ): ΠΑΚΟΣ, ΦΟΥΡΚΗΣ, ΠΛΙΑΚΑΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ, ΚΩΣΤΟΥΛΑ, ΜΠΟΧΤΗΣ, MYZEQAPI, ΚΟΛΙΟΣ, SHUPE, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΩΤΗΡΙΟΥ, ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΑΚΟΣ, ΚΩΛΕΤΣΗΣ, TROKA, ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ
http://www.prevezatoday.gr/

    
    
    
    

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)