Το Joinsports.gr κλείνει δύο μήνες λειτουργίας

0
 Το Joinsports.gr κλείνει δύο μήνες λειτουργίας


Το Joinsports.gr κλείνει δύο μήνες λειτουργίας Ο Χρήστος Λεμονιάς κάνει έναν μίνι – απολογισμό στο blog του για τον ένα μήνα λειτουργίας του Joinsports.gr

διαβαστε την αναρτηση που εγινα στο site

«Μας αγκαλιάσατε», συνεχίζουμε δυνατά, σεμνά και ταπεινά!


Ο Χρήστος Λεμονιάς κάνει έναν μίνι – απολογισμό στο blog του για τον ένα μήνα λειτουργίας του Joinsports.gr, για την αποδοχή του κόσμου, το «αγκάλιασμα» και την εμπιστοσύνη που «χτίζεται» καθημερινά, καθώς και για την υπόσχεση πως η σκληρή δημοσιογραφική δουλειά θα συνεχιστεί με στόχο την άρτια ενημέρωση των αναγνωστών…

12 Φεβρουαρίου του 2015. Το Joinsports.gr η νέα αθλητική ιστοσελίδα της Β.Δ Ελλάδας που θα ασχολείται με όλα στα σπορ τόσο στην χώρα μας, όσο και στο εξωτερικό κάνει την εμφάνιση της. Με δυνατή και έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα, στόχος της ήταν να «αγκαλιαστεί» όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τους φίλους του αθλητισμού.

Αναμφίβολα το άγχος και η πίεση που υπήρχε όλο αυτό το διάστημα ήταν μεγάλη. Δεν είναι δα και το πιο εύκολο πράγμα να δουλεύεις από το πρωί μέχρι το βράδυ για να στήσεις μια ιστοσελίδα «πλήρης», δίνοντας έμφαση σε όλες τις κατηγορίες. Σαφέστατα λένε ότι «κάθε αρχή και δύσκολη», ειδικότερα σε ένα νέο εγχείρημα που στήνεται. Όταν πιστεύεις σε αυτό που κάνεις και πάνω από όλα το «αγαπάς», τότε είναι δεδομένο ότι θα πετύχεις. Το μυστικό της δημοσιογραφικής ομάδας του Joinsports είναι ότι υπάρχει όρεξη, μεράκι, πάθος για να προσφέρουμε στον αναγνώστη την αλήθεια, την εγκυρότητα στα ρεπορτάζ, την σωστή και δομημένη θεματολογία, τις αποκλειστικές συνεντεύξεις, τα αποκλειστικά θέματα και όλα αυτά που χρειάζονται για να πάει σωστά το «μαγαζί».

Σε δύο εβδομάδες το Joinsports.gr κλείνει δύο μήνες λειτουργίας στον αέρα. Τα μηνύματα που πήραμε από τον κόσμο, αλλά και από την δημοσιογραφική πιάτσα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όλο αυτό το διάστημα ήταν άκρως θετικά, γεγονός που μας έδωσε «δύναμη», ώστε να συνεχίσουμε ακόμα πιο φορτσάτα την προσπάθεια μας, προσφέροντας στον αναγνώστη αυτό το οποίο χρειάζεται. Ο στίβος της ενημέρωσης είναι δύσκολος. Ο ανταγωνισμός μεγάλος και αδυσώπητος, ωστόσο αν έχεις καλή «χημεία» με τους συνεργάτες σου, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε. Το Joinsports «αγκαλιάστηκε» με το καλημέρα και σιγά, σιγά «χτίζεται» η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ της ιστοσελίδας και του αναγνώστη.

jon

Λάθη κάναμε και θα κάνουμε. Ουδείς τέλειος. Και σε γκέλες θα πέσουμε και θέματα θα χάσουμε. Όταν έχεις να διαχειριστείς τόσα πράγματα με πλούσια θεματολογία, δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Όμως εδώ είμαστε για να τα διορθώνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Άλλωστε όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Και η συντακτική ομάδα του Joinsports δουλεύει καθημερινά στα «κόκκινα» για να βγαίνει στις οθόνες των laptop, των υπολογιστών, των κινητών, των tablet το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σε «κάποιους» η είσοδος του Joinsports στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής δεν «άρεσε». Θεμιτό. Δεν μπορεί να είμαστε αρεστοί σε όλους. Η αλήθεια όμως είναι ότι το Joinsports μέσα σε ενάμιση μήνα λειτουργίας μπήκε «σφήνα» σε πολλά αθλητικά site της περιοχής που βρίσκονται στον αέρα πάνω από μια πενταετία. Φυσικά αυτό συνιστά μεγάλη επιτυχία για την ιστοσελίδα μας. Όμως το σεμνά και ταπεινά και το «κάτω η μπάλα» πρέπει να μας ακολουθεί συνέχεια. Πολύ εύκολα μπορεί να καβαληθεί το καλάμι. Στις τάξεις του Joinsports δεν υπάρχει αυτό. Καθημερινά δουλεύουμε με μοναδικό γνώμονα την σωστή και έγκυρη ενημέρωση και φυσικά με «όπλο» την αγάπη μας γι΄ αυτό που κάνουμε.

Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίζουμε καθημερινά να σας προσφέρουμε αυτά για τα οποία μας έχετε «αγκαλιάσει». Δεν υποσχόμαστε και δεν λέμε μεγάλα λόγια, καθώς ο καλύτερος καθρέφτης της δουλειάς σου είναι οι πράξεις. Αυτό που λέμε όμως, είναι ότι όπως ξεκινήσαμε, έτσι θα είμαστε και στην πορεία αυτής της διαδρομής. Της δύσκολης και δύσβατης διαδρομής που έχει χαράξει το Joinsports.gr.

Y.Γ: Ευχαριστώ τους συναδέλφους και συνεργάτες Σωτήρη Νούσια, Κατερίνα Καπελάνου, Νίκο Μητσάκο, Θάνο Δημάτσα και Αντώνη Κόκκινο για την μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα. Δίχως την συμπαράσταση  και την βοήθεια τους δεν θα είχαμε τα ανάλογα αποτελέσματα.

Υ.Γ 1: Ευχαριστώ τον διευθυντή όλης αυτής της προσπάθειας και δημοσιογράφο Βαγγέλη Πήχα για την ευκαιρία που μου έδωσε να γευτώ… κάτι καινούργιο, κάτι φρέσκο στην αθλητική δημοσιογραφία. Ευχαριστώ πολύ επίσης και τον Δημήτρη Κώτση για την στήριξη που μου παρείχε, αλλά και μου παρέχει σε πολλά πράγματα….

Υ.Γ 2: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γραφίστα μας Θοδωρή Νικολόπουλο και τον προγραμματιστή μας Οδυσσέα Τσούμα, καθώς χωρίς αυτούς η άρτια αισθητική του site και εικόνα που παρουσιάζει το Joinsports.gr, μπορεί και να μην υπήρχε.






Πολυ καλη προσπαθεια!! Μπραβο!! Συνεχιστε και ειμαστε μαζι σας.
Pargasport

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)