Τηλυκράτης-Μέγας Αλεξάνδρος Ηράκλειας 1-0

0

AΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ: Πανονίκος Κατωπόδης

Πραγματοποιώντας ένα σπουδαίο παιχνίδι χάνοντας πολλές ευκαιρίες στο α μέρος, όπου θα μπορούσε να είχε "καθαρίσει" το μάτς, ο Τηλυκράτης με γκολ του Μπάμπη Νακου στο 90 λεπτό, κατάφερε και πήρε ακόμη μία νίκη(την 5η) στην Γ Εθνική που τον φέρνει στην 3η θέση της βαμολογίας με 16 βαθμούς και με την κορυφή να απέχει 3 βαθμούς.

Οι "κυανέρυθροι", που αγωνίστηκαν με τα κυανέρυθρα για πρώτη φορά φέτος, ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι με χαμένη ευκαιρία και στην συνέχεια πήταν τα ηνία του παιχνιδιού, είχαν την επιθετική πρωτοβουλία καθ όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά λίγο το άγχος της νίκης και λίγο η ατυχία, οι Νάκος, Αχείμαστος, Καταγής και Ιασωνίδης, δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Χουρουζίδη και έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο 45λεπτο, δεν πάτησαν καμία φορά τα καρέ του Σταυράκη, αφού στόχος τους ήταν να κρατήσουν όσο μπορούν απαραβίαστη την εστία τους και μέχρι εκείνο το σημείο παρότι πέρασαν δύσκολες στιγμές τα κατάφερναν μια χαρά.

Στην επανάληξη ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε αισθητά, όπως και οι επιθετικές προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Θανέλας που είχε περάσει στην ανάπαυλα στην θέση του Κόκκαλη, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Μ. Αλέξανδρού, ούτε ο Κατσίκης λίγο αργότερα και έτσι οδεύαμαι σε ένα χωρίς σκορ αποτέλεσμα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και έφτασαν για πρώτη φορά στα καρέ του Σταυράκη. Η κεφαλιά του Μαρίγκου αναπαύτηκε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα του Τηλυκράτη, ενώ και το σουτ που δοκίμασε λίγο αργότερα ο ίδιος παίχτης πέρασε μακριά από το κάθετο δοκάρι.

Με το που μπήκαμε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σημειώθηκε η φάση που έμελλε να κρίνει τα πάτνα. Ο Θανέλας, προώθησε στον Νάκο βγάζωντάς στον τετ α τετ με τον Χουρουζίδη. ο παίχτης του Τηλυκράτη, κάνει κακό πλασέ, αλλά ο τερματοφύλακας του Μ. Αλέξανδρου έχασε την μπάλα καθότι την είχε μπλοκάρει και με την δεύτερη προσπάθεια ο Νάκος κατάφερε και χρίστηκε σκόρερ του μοναδικού τέρματος του παιχνιδιού και χάρισε την νίκη στην ομάδα του στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι μετά την επανεμφάνισή του.

Την επόμενη αγωνιστική, την Κυριακή 5/2/2012 και ώρα 15.00μμ, ο Τηλυκράτης υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ομάδα που τον είχε αποκλείσει στον πρώτο γύρο στο κύπελλο Ελλάδος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαργυρίου (Πιερίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λαφαντζής, Καραμπούλας (Πιερίας)

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Πατζιαράς): Σταυράκης, Αχείμαστος, Καταγής, Ιασωνίδης, Ρούσσης, Καραγιαννίδης, Πουταχίδης, Νάκος, Κατσίκης(90+ Φέτσης), Αλμπάνης(53 Συμελίδης), Κόκκαλης(45 Θανέλας)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ(Τούσκας): Χουρουζίδης, Σαλμάς, Σκερλετίδης, Μαρίγκος(85 Τσελεκίδης), Ζυγκερίδης(70 Δελημπάσης), Δούμας, Λεωνίδας, Σιδηρόπουλος, Μουτίδης, Μανουσαρίδης, Δαλκίδης
PERIFERIAKO

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)