ΟΛΥΜΠΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ

0

ΟΛΥΜΠΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ


ΟΛΥΜΠΟΣ-ΟΜΟΝΟΙΑ: Ήταν να μην μπει το πρώτο...

ΜΑΝΟΣ ΜΕΘΥΜΑΚΗΣ
Ιαν 29|19:11
 DSC 0122



Με σούπερ εμφάνιση στην επανάληψη, οι Κερκυραίοι διέλυσαν με 5-0 την ομάδα της Άρτας, στο ντεμπούτο του Νίκου Μοσχονά στον πάγκο του “ιστορικού”.

*DSC 0121

Μονότερμα, χωρίς ευκαιρία!
Ο αγώνας ήταν κρίσιμος για το μέλλον του Ολύμπου στην κατηγορία. Αυτό όπως φάνηκε βάρυνε με άγχος τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Νίκου Μοσχονά, όσο διατηρούταν το 0-0 στο ματς...
Ωστόσο, αν δεν κάνεις φάσεις γκολ, δεν μπαίνει, οι Κερκυραίοι στο πρώτο 45λεπτο, είχαν την καθολική υπεροχή, έπαιζαν μονότερμα τους Αρτινούς, αλλά ευκαιρία καθαρή στα “καρέ” του Σταμάτη ούτε για δείγμα...



Ο αρχηγός έσυρε τον χορό!
Όλα αυτά, στο πρώτο μέρος, γιατί στην επανάληψη ήρθε η καταιγίδα... Αρχικά  η χαμένη ευκαιρία του Ιωνά στο 55' για προειδοποίηση και στο 59' το γκολ. Από τον αρχηγό Σπ. Γραμμένο, που με κοντινή προβολή άνοιξε το δρόμο προς τον... θρίαμβο, που θα ακολουθούσε.



Με σφραγίδα Μωραΐτη
Γιατί, είπαμε, ήταν να μην μπει το πρώτο, αλλά και να μην περάσει στο γήπεδο ο Αλ. Μωραΐτης.
Καθώς, ο επιθετικός του Ολύμπου, πήρε τη θέση του Μπούα , στο 68', και μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη των Κερκυραίων.
Η αρχή στο 75', όταν με βολίδα έξω από την περιοχή διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων, και τρία  λεπτά αργότερα εκτέλεσε με κοντινή κεφαλιά για το “κλείδωμα” του άσου.

DSC 0110

Σκόραραν μέχρι το φινάλε...
Παρά την εξασφάλιση της νίκης, οι παίκτες του Μοσχονά συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο. Έτσι, ανέβασαν κι άλλο το δίκτυ του σκορ, στο 83', με κεφαλιά του Τσεβανέδη, για να φτάσουν στο τελικό 5-0 με όμορφο πλασέ του Βλάσση.
Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που έχουν να θυμούνται από την καταιγίδα της επανάληψης, είναι μια, αλλά μεγάλη ευκαιρία, στο 71', όταν ο Γκίνης έκανε μεγάλη απόκρουση στην κοντινή προβολή του Στέργιου.
Όσο για τους τελικούς νικητές, άγγιξαν το γκολ ακόμα δύο φορές, στο 66΄, όταν αρχικά ο Μπούας νικήθηκε από τον Σταμάτη, και στην εξέλιξη της φάσης ο Γραμμένος δεν σκόραρε πάνω από τη γραμμή.
DSC 0112
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Όλυμπος: Γκίνης, Πολύζος, Κωστακιώτης (19' λ.τ. Τσεβανέδης), Βασιλάκης, Τ. Παππάς, Ρομαντζάς, Βλάσσης, Γραμμένος, Ιωνάς, Μάμαλος (80' Χόντζας), Μπούας (68' Μωραΐτης).

Ομόνοια Πέτρας: Σταμάτης, Π. Σταμούλης, Σ. Μανιφαβάς (80' Κωνσταντάκης), Παππάς (85' Οικονόμου), Ευρ. Σταμούλης, Νάσιος, Μαργαρίτης, Ορφανός, Β. Μανιφαβάς (63' Στέργιος), Δερβένης, Πέτσας.

ΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΙΩΓΑΣ ΒΟΗΘΟΙ ΤΟΥ Ο ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΣΚΟΣ (ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)