"Κόλλησαν" στο "μηδέν''

0
Οι κακέςκαιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν τελικά σε αρκετό κόσμο να βρεθεί στο δημοτικό στάδιο, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί θεατές στη σκεπαστή πλευρά του γηπέδου, ενώ οι Σακαφλιάδες δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα, πιάνοντας το δικό τους μέρος στην κερκίδα.
Τα Τρίκαλα έχουν την εδαφική υπεροχή στα πρώτα αυτά λεπτά, δίχως ωστόσο να απειλήσουν την εστία του Μπαντή.

PARGA SPORT: Ο ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑΡΟΣ ΚΟΛΙΟΣ, ΝΟ 7 VIP
TOY ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Στο 22' ο Γυφτοκώστας σημειώνει γκολ για την ομάδα της Φιλιππιάδας, το οποίο όμως ακυρώνεται ως οφσάιντ.
Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ στο 27' με το Δημουλιά να εκτελεί φάουλ από καλή θέση και την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ζαφείρη.
Νέα καλή στιγμή για τη Φιλιππιάδα στο 32'με τον Παναγιώτου να βγάζει τη σέντρα και τον Μπόμπορη αφύλακτος από πλεονεκτική θέση να πλασάρει ψηλά άουτ.
Μετριότατη η εικόνα των κυανέρυθρων σε αυτό το πρώτο μέρος, όπου δεν κατάφεραν να απειλήσουν ούτε μία φορά σοβαρά την εστία του Μπαντή, σε αντίθεση με τη Φιλιππιάδα, η οποία ήταν πιο κινητική και πλησίασε σε δύο περιπτώσεις το γκολ.
Kίτρινη κάρτα στον Κοντογιώργο για δυνατό μαρκάρισμα στον Κωτούλα στο 57'.
Κίτρινη κάρτα στον Μπόμπορη στο 67', για δυναό μαρκάρισμα στον Κωτούλα.
Η Φιλιππιάδα αγγίζει και πάλι το γκολ στο 68' με το Ναυρεζόγλου να σεντράρει από τα δεξιά και το Γυφτοκώστα εξ επαφής να πιάνει την κεφαλιά, ωστόσο ο Ζαφείρης με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το μηδέν για την εστία του.
Στρωτό σουτ του Δ. Τεντολούρη στο 74' με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Ο παίκτης των Τρικάλων στην επόμενη φάση αντικαταστάθηκε από τον Πολυζόπουλο, ο οποίος ντεμπουτάρισε με την κυανέρυθρη φανέλα.
Γύρισμα του Κεφαλά στο 83' ο Κόκκινος από πλεονεκτική θέση δε βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε και έτσι πέρασε άουτ.
Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα να πάρουν το προβάδισμα όταν ο Τσιμπανάκος έπιασε την κοντινή κεφαλιά, αλλά ο Μπαντής απέκρουσε σωτήρια, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, ο Κεφαλάς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ.
Νέα μεγάλη στιγμή για τους κυανέρυθρους στις καθυστερήσεις, με τον Κεφαλά να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον Μπαντή να μπλοκάρει σωτήρια.
Στην αμέσως επόμενη φάση η Φιλιππιάδα βρέθηκε εκείνη κοντά στο σκορ, με το Μούτα να πλασάρει και 
τον Ανδρέου σωτήρια να διώχνει, ενώ η μπάλα κατευθυνόταν προς την κενή εστία.


ΣΦΥΡΙΖΕ : Αγγελάκης Α. (Μακεδονίας)
Βοηθοί: Περικλείδης – Πάτρας (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Τρίκαλα: Ζαφείρης, Νταντάλιας, Τσιμπανάκος(89' Ανδρέου), Απ. Πολύζος, Μ. Πολύζος, Τασιόπουλος, Κόκκινος, Δ. Τεντολούρης,(74' Πολυζόπουλος), Κωτούλας, Απ. Τεντολούρης, Χριστοδούλου(32' Κεφαλάς)
Φιλιππιάδα: Μπαντής, Κοντογιώργος, Παναγιώτου, Παλάγκας, Πάνος,(64' Mαγκλάρας), Λέτσιος, Κολιός,(60' Ναυρεζόγλου), Γατσέλος,(82' Μούτας), Γυφτοκώστας, Μπομπορής, Δημουλιάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)