Γ'Εθνική θρίλερ και όποιος αντέξει

0

Γ'Εθνική θρίλερ και όποιος αντέξει

Η 28η αγωνιστική ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο για της ομάδες που έχουν ελπίδες παραμονής.Στην Κοζάνη και στην Πεντάλοφο τα σημαντικότερα παιχνίδια.
Η Κοζάνη υποδέχεται την Καστοριά
που θα παίξει το τελευταίο της χαρτί,καθώς σε περίπτωση που δεν καταφέρει να φύγει με το διπλό τότε οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία θα είναι ελάχιστες.Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσουν την παραμονή  τους οποίους μπορούν να πάρουν είτε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Όλυμπο Κέρκυρας είτε στο εντός έδρας με τον αδιάφορο Εθνικό Φιλιππιάδος.
Αντίθετα η Καστοριά εάν δεν πάρει τρίποντο την Κυριακή στην Κοζάνη θα αναζητήσει δυο συνεχόμενες νίκες με Πεντάλοφο εντός και Οδυσσέα Κορδελιού εκτός την τελευταία αγωνιστική χωρίς να σημαίνει ότι  φτάνοντας τους 50 βαθμούς κερδίζει την κατηγορία.Πολύτιμος και ο βαθμός στην Κοζάνη.
Ο Πυρσός Γρεβενών εύκολα η δύσκολα μπορεί να περάσει από το Θεσπρωτικό με νίκη αλλά για να παραμείνει στην κατηγορία θα πρέπει να κερδίσει Κορδελιό εντός και Δόξα Κρανούλας εκτός.
Το ερώτημα είναι μπορεί να κάνει 3χ3.
Το αίνιγμα για το ποιος θα παραμείνει η όχι στην κατηγορία μπορεί μόνο ο Οδυσσέας Κορδελιού να το λύση,καθώς αντιμετωπίζει όλες της ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους.
Και από τα αποτελέσματα του Οδυσσέα θα κριθεί τελικά ποιες ομάδες θα παραμείνουν η όχι
28η αγωνιστική  εκτός με Δόξα Πενταλόφου
29η αγωνιστική  εκτός με Πυρσό Γρεβενών
30η αγωνιστική  εντός με Καστοριά

Και τέλος η Δόξα Πενταλόφου με 42 βαθμούς θα πρέπει να κάνει οπωσδήποτε δυο νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία 3 παιχνίδια και να ευνοηθεί και από άλλα αποτελέσματα για να παραμείνει.
28η αγωνιστική  εντός με Οδυσσέα Κορδελιού
29η αγωνιστική  εκτός με Καστοριά
30η αγωνιστική  εντός με Όλυμπο Κέρκυρας

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)