Χωρίς περιορισμό οι μεταγραφές ερασιτεχνών και τον Γενάρη

0

Χωρίς περιορισμό οι μεταγραφές ερασιτεχνών και τον Γενάρη

Σε ένα  πολύ σοβαρό θέμα  που αντιμετωπίζουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές  δίνει λύση η ΕΠΟ, κι ασφαλώς η σχετική απόφαση που θα ανακοινωθεί επίσημα μετά την Γ.Σ. της 6ης Ιουθνίου θα χαιρετισθεί με μεγάλη ικανοποίηση από τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ στην νέα εγκύκλιο μεταγραφών που θα 
παρουσιάσει έχει προσθέσει διάταξη όπου αναφέρεται ότι  ερασιτέχνης  ποδοσφαιριστής, που  το καλοκαίρι, πραγματοποίησε μεταγραφή σε ερασιτεχνική ομάδα, τον Ιανουάριο αν το επιθυμεί μπορεί να μεταγραφεί σε ομάδα της αρεσκείας του.
 Απαραίτητη προυπόθεση είναι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, από την 1η Ιουλίου μέχρι και την  30η Ιουνίου του επομένου έτους, να μην έχει αγωνισθεί σε περισσότερα από δύο σωματεία.
 Ως γνωστόν το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετώπισαν ειδικά φέτος αρκετοί ποδοσφαιριστές που το καλοκαίρι υπέγραψαν σε ομάδες Γ΄ Εθνικής, πλήν όταν τα πράγματα δεν πήγαν καλά τον χειμώνα δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε άλλη ομάδα. 
 Παραμένει όμως η διάταξη που δίνει το δικαίωμα στις ερασιτεχνικές ομάδες στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να μπορούν να πραγματοποιούν μέχρι 3 μεταγραφές ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών .

ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

 Να σημειωθεί ότι λύση η ΕΠΟ δίνει και στο ανυπερβλητο πρόβλημα που  αντιμετώπισαν οι αλλοδαποί ποδοσφαιριστές στα ερασιτεχνιοκά σωματεία, και μάλιστα απλοποιείται η διαδικασία για την έκδοση των δελτίων τους( περισσότερα για αυτό θέμα στην συνέχεια)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)