Ερμής Καναλίου: Εντυπωσιάζει ο 14χρονος Γκολάκος

0

Ερμής Καναλίου: Εντυπωσιάζει ο 14χρονος Γκολάκος

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Δευτέρα, 26 Μαίου 2014 16.37
Ερμής Καναλίου: Εντυπωσιάζει ο 14χρονος Γκολάκος | onsports.gr
Ο Κώστας Γκολάκος γεννήθηκε στις 28/7/1999 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Πρέβεζα σε αυτές τις ηλικίες.
Αγωνίζεται σαν επιθετικός, ενώ έχει αγωνιστεί με επιτυχία και στους πλάγιους χώρους. Ο Κώστας Γκολάκος αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο του Ερμή Καναλίου, όπου και γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά και οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να δουν την εξέλιξη του, όπως και όλων των παιδιών που δείχνουν ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Σε ηλικία 13 χρόνων ο «μικρός» Κώστας Γκολάκος έκανε το πρώτο του δοκιμαστικό στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών, όπου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.
Σε ηλικία 14 ετών συμμετέχει στο βασικό σχήμα σε όλα τα παιχνίδια με την ανδρική ομάδα του Ερμή Καναλίου, παρότι ήταν ο πιο μικρός, του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, όπου πολλοί υπεύθυνοι από τον χώρο του ποδοσφαίρου μιλούν για ένα νέο και πολλά υποσχόμενο ταλέντο από τον Νομό Πρέβεζας, που εξέπληξε τους πάντες με την αγωνιστική του παρουσία.
Έτσι πρόσφατα, ο Κώστας Γκολάκος, όπως και άλλα παιδιά από την Πρέβεζα, πέρασε και τις πύλες του προπονητικού κέντρο του ΠΑΣ Γιάννενα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στους υπεύθυνους της ομάδας και στον Γιάννη Πετράκη, στο διήμερο με τα δοκιμαστικά test.
Ευχή όλων μας ο «μικρός» Κώστας Γκολάκος να καταξιωθεί ποδοσφαιρικά και να τον καμαρώσουμε σύντομα σε club μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό, γιατί πραγματικά είναι ένα από τα αξιόλογα ταλέντα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)