Όμηρος Νεοχωρίου – Αστέρας Ιτέας 0-0

0


Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτή τον παράγοντα έδρα μπροστά σε 1000 περίπου φιλάθλους του Αιτωλοακαρνανικου ποδοσφαίρου και να μετουσίωση τις πολλές ευκαιρίες έστω σε ένα τέρμα ο Όμηρος Νεοχωρίου, με αποτέλεσμα να μείνει στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Αστέρα Ιτέας  για την πρώτη αγωνιστική των μπαράζ για την


Άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά οι φάσεις του παιχνιδιού, σε συνεργασία με τον Παντελή Χατζηστυλιανό του olatagoal.gr.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Μόλις στο 4΄ του αγώνα η πρώτη καλή φάση για την ομάδα του Νεοχωρίου, όταν ο Κούσουλας έκανε τη σέντρα-σουτ και ο Λαγός με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 15΄ μετά από σουτ του Κέβιν της Ιτέας ο αμυντικός Αλεξόπουλος απομάκρυνε σε κόρνερ και στο 23΄ο Κούσουλας από κοντά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ο Ιωάννου απομάκρυνε την μπάλα στο 26΄ σ' ένα επικίνδυνο σουτ και στο 27΄ ο Όμηρος έχασε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 1-0, με τον Αλεξανδρή να νικάει σε τετ α τετ τον Λαγό.

Ένα λεπτό μετά ο Ιωάννου γλίτωσε και πάλι τον Αστέρα διώχνοντας την μπάλα στη γραμμή σε σουτ του Λαγού και στο 33΄ ο Αλεξανδρής απομάκρυνε σουτ του Τσάμη. Στο 37΄ ο Τοπούζι από καλή θέση σούταρε ψηλά άουτ και στο 41΄ ο Αλεξανδρής νίκησε τον Λαγό σε τετ α τετ.

Η ομάδα του Νεοχωρίου είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον Λαγό και στο 44΄ είχε και δοκάρι (οριζόντιο) σε σουτ του Κάκκου από το ύψος του πέναλτι.

Με την συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα ο Κούσουλας του Ομήρου δεν μπόρεσε να βρει εστία και στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι όταν μετά από γύρισμα του Λαγού στην περιοχή η μπάλα χτύπησε στον Μαυροφρύδη.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:

Ο Όμηρος Νεοχωρίου θέλησε να συνεχίσει την καλή εικόνα του πρώτου μέρους και στο 49΄ απείλησε για πρώτη φορά, με το σουτ του Κούσουλα από πλάγια θέση να φεύγει άουτ.

Στο 53΄ οι γηπεδούχοι έχασαν νέα σημαντική ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Λαγός με σουτ μέσα από την περιοχή ανάγκασε τον πολύ καλό Αλεξανδρή να διώξει σε κόρνερ. Λίγα λεπτά μετά (61΄) ο Καλύβας εκτέλεσε ωραία ένα φάουλ και ο Λαγός από κοντά αστόχησε και πάλι, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και υπήρξαν πολλές διακοπές αγώνα.

Στο 79΄ έπειτα από σέντρα του Αποστολίδη, ο Σεραφίγγος με κοντινή κεφαλιά έστειλε κι αυτός την μπάλα ελάχιστα άουτ. Οι χαμένες ευκαιρίες συνεχίστηκαν για τον Όμηρο, καθώς στο 81΄ η κεφαλιά του Λαγού πέρασε άουτ και στο 87΄ ο Αλεξανδρής απομάκρυνε το σουτ του Τσιφοπανόπουλου.

Ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά αγώνα, μετά από κόρνερ του Γούργαρη ο Κάκκος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα λίγο άουτ. Στο 92΄ ήταν η σειρά του Αλεξόπουλου να αστοχήσει για τους γηπεδούχους και στο 97΄ μετά από κεφαλιά του Σεραφίγγου ο Λαγός δεν κατάφερε από κοντά να πετύχει το γκολ, έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Κίτρινες κάρτες: Καλύβας (22΄) - Ιωάννου (3΄), Παπαγεωργίου (64΄)

Όμηρος Νεοχωρίου (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης (65΄ Σεραφίγγος), Κάκκος, Πασπαλιάρης, Αλεξόπουλος, Τσάμης (71΄ Φράγγος), Λαγός, Καλύβας, Κούσουλας (85΄ Γούργαρης), Αποστολίδης, Τσιφοπανόπουλος.

Αστέρας Ιτέας (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής, Σινγκούρ, Παπαγεωργίου, Μαυροφρύδης (71΄ Βελλής), Βάσος, Κέβιν (60΄ Τολκούτσης), Ιωάννου, Καλύβας (89΄ Χρόνης), Χαρδαλούπης, Τοπούζι, Πολυζωίδης.

www.sportsarta.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)