ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ !!! Ο ΣΑΒΒΑΣ ΑΗΔΟΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

1




Με το επιβλητικότατο 2-8  η Σινώπη μέσα στην Πάργα κόντρα στην Ανθούσα, μετά την γκέλα με την Φιλιππιάδα 04. Έξι από τα συνολικά δέκα(!) γκολ του αγώνα μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο με την Θύελλα να ανοίγει το σκορ από νωρίς με τον αρχηγό της, Αηδόνη. Το 0-2 έκανε ο Ιορδανίδης με πέναλτι, που κέρδισε ο Αηδόνης. Το δείκτη του σκορ σε 0-3 ανέβασε η Θύελλα με κεφαλιά του Καρίπογλου Π.. Από το σημείο του πέναλτι μείωσε ο Αστέρας σε 3-1 με τον Μητσουλη, ενώ η Σινώπη έκανε το 4-1 πάλι με τον Αηδόνη με  πλασέ . Πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Αηδόνης πέτυχε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου σε 1-5.
   Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα κατέβασε ρυθμούς και αρκέστηκε στην κατοχή, κρατώντας δυνάμεις, αλλά κατάφερε να πετύχει άλλα τρία γκολ. Αρχικά με τον Παπαδόπουλο Σπ. να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την Θύελλα ανεβάζοντας το σκορ στο 1-6. Το 1-7 έκανε ο Μιχαηλίδης μετά από πάσα του Παπαδόπουλου Σπ. και το τελευταίο γκολ για την ομάδα της Σινώπης έβαλε (πάλι) ο Παπαδόπουλος Σπ. ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-8. Το μόνο που κατάφερε η Ανθούσα ήταν να βάλει ένα τελευταίο γκολ πριν την λήξη του παιχνιδιού, διαμορφώνοντας το τελικό 2-8 με τον  Μητσουλη.
  
οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ
Δεσύλλας, Γαβριήλ, Δέσκας, Μητσούλης, Λουκάς, Μελίδης, Δημάκος, Χαμάλογλου, Πλασκασοβίτης, Ζυγούρης, Γιοχαλάς

ΘΥΕΛΛΑ Ν. ΣΙΝΩΠΗΣ(Καρασαββίδης Λάζαρος)
Παναγιωτίδης, Χατζηγεωργίου, Τυρέκογλου Π., Καρίπογλου Στ., Κωνσταντίνη, Μιχαηλίδης, Τολμίδης, Μπουζούκης, Αηδόνης, Ιορδανίδης, Καρίπογλου Π.











Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου