Αποχώρησε από τη διαιτησία, ο Γιώργος Φραγκούλης

Την αποχώρησή του, από τη διαιτησία που τόσα χρόνια υπηρέτησε, ανακοίνωσε στην πρόσφατη γενική συνέλευση του συνδέσμου διαιτητών, ο κ. Γιώργος Φραγκούλης, υπογραμμίζοντας: "Ήταν η τελευταία Γενική Συνέλευση για μένα ως  προέδρου του Σ.Δ.Π. Πρέβεζας, μετά από 32 χρόνια συνεχούς παρουσίας μου στα Δ.Σ. του Συνδέσμου-εκ των οποίων τα τελευταία 25 ως Πρόεδρος . Αποχωρώ μέσα σε κλίμα συγκίνησης από το χειροκρότημα των συναδέλφων αλλά και στην πιο καλή χρονική συγκυρία, δεχόμενος  την πλήρη και ομόφωνη αναγνώριση από πρόσωπα που σέβομαι και εκτιμώ: τους διαιτητές και γενικά τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.
Όλα αυτά τα χρόνια, από το 1981 που ιδρύσαμε τον Σύνδεσμο, υπήρξαν επιτυχίες αλλά και προβληματισμοί. Υπήρξε αρμονική συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας-Λευκάδας.
Θέλω για άλλη μία φορά στην κοινή πορεία, αλλά με ξεχωριστούς και διακριτούς ρόλους, να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΕΠΣ που και αυτός φέτος αποχώρησε (τον Τάκη τον Τραχανά) για το ήθος, το σεβασμό και την εμπιστοσύνη που με περιέβαλε και που βοήθησε να πάει το τοπικό ποδόσφαιρο μπροστά, έχοντας ξεχωρίσει ο καθένας «τα δικά του χωράφια». Αυτός με τα σωματεία, εγώ με τους διαιτητές, πορευτήκαμε μαζί με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου και πάνω απ’ όλα με το κεφάλι ψηλά, κοιτάζοντας όλους στα μάτια, που ακόμη και στις κακές διαιτησίες, η ηθική και η αξιοπρέπεια ήταν φάρος και συνισταμένη στα δικά μας «πιστεύω».
Εύχομαι και οι νεοεκλεγείσες διοικήσεις του Συνδέσμου και της Ε.Π.Σ. να οδηγήσουν το ποδόσφαιρο της Πρέβεζας πιο ψηλά. Θα πρέπει η άριστη συνεργασία μεταξύ τους να συνεχιστεί για το καλό του ποδοσφαίρου. Ο Σύνδεσμος είναι το σπίτι μας, θα πρέπει να παραμείνει και να τον έχουμε όλοι οι διαιτητές στην καρδιά μας.
Ουδείς αναντικατάστατος. Πιστεύω ότι τα νέα παιδιά πρέπει να είναι καλύτερα από εμάς και στη γνώση του κανονισμού και στη φυσική κατάσταση. Η  προσωπικότητα είναι θέμα προσωπικό, οικογενειακό, κοινωνικό και περιβάλλοντος.
Φεύγω έχοντας διαιτητές σ’ όλες τις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Θα πρέπει όμως να υπάρχει σύμπνοια, κατανόηση και πολλή δουλειά για να κρατηθούμε ψηλά.
Μέσα από το Σχολείο της Διαιτησίας (Σύνδεσμος) κερδίσαμε όλοι αναγνώριση, πολλές φιλίες, συγγένειες , τιμητικές διακρίσεις. Η δική σας συμπαράσταση μου έδωσε τη δύναμη να ασχολούμαι και να προσφέρω και σε άλλους τομείς στην κοινωνία της Πρέβεζας.
Δεν φεύγω, θα είμαι δίπλα σας. Θα παρακολουθώ στενά τα δρώμενα του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας με την ίδια αγάπη και το ζήλο για την προάσπιση των συμφερόντων των μελών του Συνδέσμου αλλά και την εύρυθμη λειτουργία του ερασιτεχνικού αθλητισμού.Για την αποχώρηση απαιτείται:
Να έχεις εκπληρώσει τους στόχους σου, Να έχεις επιτελέσει το σκοπό για τον οποίο υποστηρίχθηκες , Να μην έχεις αλλοιωθεί, Να παραδίδεις σε άξιους συνεχιστές, Να χαίρεις του σεβασμού και της εκτίμησης των συνεργατών σου ,
Για μένα αυτά εκπληρώθηκαν. Σωστά ή Λάθος, θα το κρίνουν οι επόμενοι.

Εύχομαι οι νέοι να σέβονται την εμπειρία των παλιών και οι παλιοί τις φιλοδοξίες των νέων.

Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.