Ανακοίνωση της Δ/νσης του Αθλητικού Κέντρου Anthoussa Sportpalace

0

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ANTHOUSSA SPORTPALACE
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Π.Σ. ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το αθλητικό μας κέντρο ενημερώνει τους γονείς των μαθητών της σχολής που και φέτος παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους σε εμάς με την αθρόα εγγραφή τους σε όλα τα ηλικιακά τμήματα η οποία συνεχίζεται ακόμη και σήμερα τα παρακάτω.
1.       Η σχολή ποδοσφαίρου που λειτουργεί  με την συνεργασία του Π.Σ. Ένωση Πάργας είναι η μόνη νόμιμη σχολή ποδοσφαίρου στην Πάργα που λειτουργεί με βάση τις προδιαγραφές του 
      Π.Δ. 219/2006 το οποίο δεν εξαιρεί ούτε τα φυσικά ( Ιδιώτες ) αλλά ούτε και τα νομικά πρόσωπα π.χ. ( ποδοσφαιρικά σωματεία )από τις γενικές διατάξεις του π.χ. ( για το πού σε τι είδους εγκαταστάσεις με τι είδους πρόσωπα αλλά και με την υποχρέωση έκδοσης  άδειας λειτουργίας σχολής εκμάθησης αθλήματος  π.χ. ποδόσφαιρο ) από τις υπηρεσίες της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης .
Βεβαίως αν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις  το φυσικό πρόσωπο ( ιδιώτης ) η το νομικό      
( αθλητικός σύλλογος ) μπορούν να μην εισπράξουν δίδακτρα αν το επιθυμούν κάτι που μόνο λίγες εύρωστες ομάδες της superleagueμπορούν να κάνουν , οι οποίες όμως επιλέγουν ποιους ποδοσφαιριστές εγγράφουν και δεν απευθύνονται σε μαζικό αθλητισμό αλλά σε αθλητές elite π.χ. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκος κ.λ.π.

2.       Η σχολή μας στα οκτώ χρόνια λειτουργίας της με συνέπεια ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της και απέναντι στο κράτος αποδίδοντας 23% Φ.Π.Α. από κάθε μηνιαία συνδρομή ενώ κάθεχρόνο και όχι μόνο φέτος ( ως προεκλογική υπόσχεση ) σε συνεργασία με το δίκτυο ακαδημιών Panathinaikos SoccerSchools του οποίου η σχολή μας είναι μέλος προσφέρειδωρεάν στα παιδιά με κάθε νέα εγγραφή τους ένα σετ προπόνησης με την εγγύηση της ποιότητας που προσφέρει η ADIDAS στα χρώματα της ομάδας μας.
3.       Επίσης το πρόγραμμα προπονήσεων που ακολουθούν οι μαθητές της σχολής μας ακολουθεί το πρότυπο Coarver Coaching Plannerενός παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού εκμάθησης ποδοσφαίρου για παιδιά, του Ολλανδικού  Κολοσσού CoarverSoccer Schools International,  σε συνεργασία και με το τεχνικό επιτελείο  των ακαδημιών του Παναθηναϊκού με καθοδηγητή τονΓιάννη Σαμαρά Τεχνικό Δ/ντη των ακαδημιών του Παναθηναϊκού αλλά και υπό την τακτική παρακολούθηση του τμήματος παιδικούscouting και ανίχνευσης νέων ταλέντων του Παναθηναϊκού.
4.       Οι προπονητές των τμημάτων μας είναι επαγγελματίες άρτια εκπαιδευμένοι με πτυχίο του Τ.Ε.Φ.Α.Α. και ειδικευμένοι στο ποδόσφαιρο με πλούσια εμπειρία στις μικρές ηλικίες με παιδαγωγικές ικανότητες και  με αποκλειστική ενασχόληση τους  την προπονητική του ποδοσφαίρου και όχι περιστασιακή η εποχιακή σχέση εν’ όψη  της έναρξης η της λήξης της τουριστικής σαιζόν, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται το γεγονός της υποχρεωτικής τους παρουσίας στις προπονήσεις από την 1η Σεπτεμβρίου έως και την 30 Ιουνίου αλλά και με δυνατότητα θερινού τμήματος τον μήνα Ιούλιο καθώς επίσης και η συνοδεία των τμημάτων μας σεκαλοκαιρινά η χειμερινά τουρνουά ποδοσφαίρου.
5.       Οι εγκαταστάσεις της σχολής μας είναι από τις πιο σύγχρονες και τις πιο άρτια οργανωμένες σύμφωνα με τις απαιτούμενες από τον νόμο προδιαγραφές.
6.       Σε όλο τον κόσμο ισχύει η αρχή πώς όποιος εργάζεται   πρέπει να αμείβεται προφανώς για να μπορέσει να επιβιώσει αλλά και για ένα άλλο σπουδαιότερο λόγο για να μπορεί κάποιος να έχει πρόσβαση στην νέα γνώση να γίνεται καλύτερος στην δουλειά του αλλά και ως άνθρωπος και αυτή την νέα γνώση να μπορεί να την προφέρει πίσω στην κοινωνία.
Στο ποδόσφαιρο η νέα γνώση κοστίζει και μάλιστα πολύ ακριβά « όσοι την έχουν αναζητήσει το ξέρουν πολύ καλά, όσοι αρκούνται σε αυτά που έχουν αρέσκονται να δηλώνουν πώς την προσφέρουν αφιλοκερδώς , μας θυμίζουν τις παλιές εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων που αφού κυκλοφορήσουν οι νέες προσφέρονται δωρεάν από τους εκδότες τους».
7.       Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του Π.Σ. Ένωση Πάργας με το brand nameτου οποίου συνδεόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, είναι για μας ευτυχής συγκυρία το γεγονός πώς δύο γενιές ποδοσφαιριστών της σχολής ποδοσφαίρου  του αθλητικού μας κέντρου τίμησαν το Παργινόποδόσφαιρο μέσα από τα χρώματα της ομάδας και δύο από αυτούς αγωνίζονται σε τμήματα υποδομών ομάδας της Superlegue ( ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ), όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία μας ήταν άψογη.
Φέτος όμως πραγματικά η συνεργασία ξεπέρασε πάθε προσδοκία
14 ποδοσφαιριστές της σχολής μας στελέχωσαν το ρόστερ της ανδρικής ομάδας.
Για μας και την διοίκηση της Ένωσης Πάργας το να προωθούμε την νεολαία του τόπου μας στον αθλητισμό ήταν είναι και θα είναιστρατηγικός στόχος και όχι πρόσκαιρη και ευκαιριακή επιλογή η ακόμη χειρότερα αναγκαστική προσγείωση εξ’ αιτίας της  δυσκολίας που δημιούργησε η οικονομική κρίση.

''Αλλά επειδή μπορεί να κάνουμε και λάθος αν εμείς βοηθήσαμε με την στάση μας κάποιοι να αλλάξουν άποψη  τουλάχιστον ας μας το αναγνωρίσουν και τότε θα έχουμε κάνει όλοι μας ένα βήμα για να βρεθούμε πιο κοντά και τα οφέλη θα είναι κοινά για όλους''.
8.        Απευθυνόμενοι σε κάθε γονιό αλλά και σε κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο των ομάδων της Πάργας σας καλούμε να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας και πολύ κοντά μας, ο ιστορικός  ΠΑΣ Γιάννενα η μεγάλη ομάδα της Ηπείρου ανακοίνωσε την συνεργασία του με δύο ακαδημίες που λειτουργούν με την ευθύνη ιδιωτών  Ελπίδες Ιωαννίνων και  Ατρόμητος  Ιωαννίνων, ενώ πολύ κοντά μας η νέα μεγάλη δύναμη της Λευκάδας ο Πανλευκάδιος ανακοίνωσε την συνεργασία με την σχολή ποδοσφαίρου του Π.Α.Σ. Λευκάτας.
‘’Εμείς είμαστε έτοιμοι να βρούμε διαύλους συνεργασίας με όλα τα σωματεία της πόλης μας, βεβαίως η Ένωση Πάργας ως διακριτικός τίτλος της σχολής ποδοσφαίρου θα μας ακολουθεί για όσο καιρό και ο σύλλογος το επιθυμεί τα υπόλοιπα είναι θέμα συμφωνίας κυρίων και όσοι έχουν την πραγματική διάθεση για συνεργασία ας έρθουν μαζί μας να κάνουμε ένα νέο βήμα στο μέλλον’’.

Με Φιλικούς  Χαιρετισμούς
η Δ/νση του Αθλητικού Κέντρου
Anthoussa Sportpalace.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)