Οι χαμηλές πτήσεις την προσγείωσαν στα Πηγάδια

0
Οι χαμηλές πτήσεις την προσγείωσαν στα Πηγάδια




Η βρεφική ΑΕΚ του Βαγγέλη Βλάχου συνεχίζει τα παιδικά λάθη, τα οποία της έχουν στοιχήσει μια εκ νέου απώλεια βαθμών αυτή τη φορά κόντρα στην Ξάνθη(1-0) στα Πηγάδια.

Τα ματς

Η Ένωση έχει σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο όπου για ακόμα μία φορά έλειπε ένα αμυντικό χαφ που θα μπορούσε να μοιράσει σωστά την μπάλα και να κρατήσει την κατοχή προσδίδοντας ηρεμία. Ο Γιάγκο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του, ενώ ο Κορδέρο δεν μπορεί να κριθεί, έχοντας κάνει ελάχιστες προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι η κατοχή και ο έλεγχος του παιχνιδιού πέρασε στους γηπεδούχους μετά το πρώτο 20λεπτο.

Μέχρι εκείνο το σημείο, η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου μπήκε με ενθουσιασμό στο παιχνίδι χάνοντας σημαντική ευκαιρία στο 12’ για να ανοίξει το σκορ, όταν ο Λαγός με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Βιβιανί. Στο 23’ οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά, όταν ο Μαρκόφσκι από πλεονεκτική θέση έκανε το δυνατό σουτ, για να μπλοκάρει ο Κωνσταντόπουλος, Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Παναγιώτης Λαγός αποχώρησε ως τραυματίας με τον Ρότζερ Γκερέιρο να περνάει στη θέση του και η ΑΕΚ να χάνει όλη τη συνοχή της.

Ο ποδοσφαιριστής που αμείβεται περισσότερο από κάθε άλλον στην ομάδα, έδειξε για ακόμα μία φορά ένα αδιάφορο πρόσωπο μπαίνοντας πάντα δεύτερος στις φάσεις απογοητεύοντας με την παρουσία του, όπως είχε κάνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Όσο θετική ήταν η εικόνα της ΑΕΚ πριν την ανάπαυλα, άλλο τόσο εντυπωσιακή ήταν η μεταμόρφωση της Ξάνθης μετά απ’ αυτή. Τόσο πολύ που της επέτρεψε να στριμώξει την αντίπαλο της. Και εκμεταλλευόμενη την τεράστια συμβολή του εξοργιστικού Γκερέιρο στο να μην μπορεί να κρατήσει την μπάλα, την έβαλε στην περιοχή. Μπορεί λοιπόν ο Μπουγαΐδης να… ξόρκιζε τις επικίνδυνες καταστάσεις που έφτιαχνε ο «δαίμονας» Μαρσελίνιο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το ίδιο και με τον Ονουάτσι πριν εκείνος σερβίρει το γκολ στον Μαρκόφσκι (58’).

Αυτό όμως δεν ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην ΑΕΚ. Και δεν θα χρειαζόταν ούτε ένα τέταρτο για να το διαπιστώσει. Διότι ακριβώς την ώρα που έμοιαζε να πιέζει (μετά και την είσοδο των Κατίδη και Παυλή) η αποβολή του Κουρέλλα δεν έμοιαζε απλά -αλλά ήταν- η «χαριστική βολή». Σε μια ομάδα που προσπάθησε φιλότιμα και πάλι ν’ αλλάξει τη μοίρα της. Στο τέλος όμως έμεινε και πάλι με την πίκρα μιας «τσάμπα ήττας».

Συνθέσεις

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Βάλλας, Γκλέισον, Μαρσελίνιο, Ονουάτσι (65’ Πλατέλλας), Μαρκόφσκι, Φλίσκας, Μάνταλος (69’ Βασιλακάκης), Ντάνι

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Κωνσταντόπουλος, Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης, Αρκούδας, Γιάγκο (61’ Παυλής), Κορδέρο, Λαγός (32’ λ.τ. Γκερέιρο), Κουρέλλας, Φούντας (59’ Κατίδης), Κατσικοκέρης

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος Γεώργιος (Κορινθίας)
Βοηθοί: Καρσιώτης Μιχαήλ (Κορινθίας), Δημητριάδης Ιορδάνης (Καστοριάς)
4ος διαιτητής: Ιωαννίδης Κωνσταντίνος (Αργολίδας)
Παρατηρητής: Σίπκας Αντώνιος (Φλώρινας)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)