Πρώτη... μπαλοθιά στην Σουπερ Λίγκα

0
Πρώτη... μπαλοθιά στην Σουπερ Λίγκα (pics)



Την πρώτη νίκη στην ιστορία του στην Σούπερ Λίγκα πήρε ο Πλατανιάς κόντρα στον Πανθρακικό στην Κρήτη. Οι Χανιώτες καθάρισαν με 2-0 του Θρακιώτες χάρη στα γκολ των Αναστασάκου και Μαραγκουδάκη.

Ο Πλατανιάς ξεκίνησε αρκετά νωθρά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό να έχει τον έλεγχο της μπάλας, χωρίς ωστόσο, να μπορεί να απειλήσει την εστία του Κηπουρού. Μετά το πρώτο τέταρτο του αγώνα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό, πίεσαν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Αναστασάκο στο 20ο λεπτό, ο οποίος μετά από εξαιρετική κάθετη του Ουντότζι βρέθηκε απέναντι στον Αντίλοβιτς, με τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού να του αρνείται το γκολ.

Ό,τι δεν κατάφερε σε αυτή τη φάση ο επιθετικός των γηπεδούχων, το πέτυχε στο 31’ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κάλαϊζιτς. Οι Χανιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και δύο λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Μαραγκουδάκη να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πλατανιά προσπάθησαν να παγώσουν τον ρυθμό του αγώνα, ώστε να κρατήσουν το υπερ τους 2-0. Ελάχιστες φάσεις έγιναν μπροστά στις δύο εστίες με το τελικό 2-0 να έρχεται φυσιολογικά και τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη στην ιστορία τους στη μεγάλη κατηγορία.

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (82’ Μιρτσέτα), Ουκάρ (59’ Γκονζάλες), Τζανής, Ποτουρίδης, Ουντότζι (88’ Παληγεώργος)

Πανθρακικός (Παντελίδης): Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Στάθης, Λουσέρο, Τσέρφα, Μίνγκα (46’ Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Κυβελίδης, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Πρίττας (58’ Μιχαλόπουλος, 71’ Γωνιάδης)

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλείας)
Βοηθοί: Ελευθερίου Φλώριος (Αθηνών), Κουρομπύλια Χρυσούλα (Καρδίτσας)
4ος διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (Αθηνών)
Παρατηρητής: Σπυρόπουλος Ιωάννης (Φθιώτιδας)




Φωτογραφία 1

Φωτογραφία 2

Φωτογραφία 3






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)