Με το... καλημέρα θέλει το +4 από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός

0
Με το... καλημέρα θέλει το +4 από τον ΠΑΟ ο Ολυμπιακός




Του Κώστα Γαβριηλίδη

“Κεφάλι” από τον Παναθηναϊκό θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός από τη 2η αγωνιστική θέλει να πάρει ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί στο Γ. Καραϊσκάκης τον Λεβαδειακό. Μάχη του Άρη με τον ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ολυμπιακός μπροστά το κοινό του θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη του σε δύο αγώνες στο πρωτάθλημα και με τρίποντο θα κάνει 4 τους βαθμούς της διαφοράς που τον χωρίζουν από τους “πράσινους”. Σεφτέ θέλει να κάνει ο Άρης στο Κλ. Βικελίδης που αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης ελπίζει στη νίκη απέναντι στην Κέρκυρα. Η αυλαία της 2ης αγωνιστικής πέφτει τη Δευτέρα με τον μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Δείτε αναλυτικά τα παιχνίδια.

ΑΡΗΣ-ΟΦΗ
Γήπεδο: "ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ"
Ώρα:18:15,Ns3

«Αγία Τριάδα»:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ : Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΣ : Γιάννης Σίπκας (Πέλλας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γεράσιμος Ντίτσος (Πρέβεζας)

Με την πρώτη ματιά: Ο Άρης δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στην ιστορία του λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχει η ΠΑΕ και αυτό δυστυχώς φαίνεται και εντός αγωνιστικών χώρων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης την προηγούμενη αγωνιστική παρατάχθηκε απέναντι στον Πανιώνιο μόνο με έλληνες παίχτες μετά από 23 χρόνια! Σήμερα ευελπιστεί και με την συμπαράσταση του κόσμου του να κατακτήσει τους πρώτους τρείς βαθμούς του ώστε να ατενίσει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο ΟΦΗ μετά την ισοπαλία με την Ξάνθη στην έδρα του θέλει να κάνει την έκπληξη και να πάρει βαθμό η βαθμούς. Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από τους παίχτες του αφού όπως είπε «θα κερδίσει σήμερα η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη».

«Ο κουβάς»: Ο Άρης στο γήπεδο του είναι καλύτερος(1,85)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ
Γήπεδο: ΓΗΠΕΔΟ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Ώρα:18:15,Ns1

«Αγία Τριάδα»:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Στέφανος Μαντάκης (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΣ : Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΣ : Χασάν Κούλα (Μακεδονίας)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Με την πρώτη ματιά : Ο Αστέρας με το μεγάλο διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ παρά την κακή του απόδοση, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είναι ένα αρκετά καλοδουλεμένο σύνολο που έχει δώσει και αγώνες στην Ευρώπη οπότε η λογική λέει, όσο μπορεί να ισχύει στο ποδόσφαιρο, ότι δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Κέρκυρα. Οι Φαίακες στην πρεμιέρα έδειξαν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν με 2-0 από τον ανώτερο Ατρόμητο στην έδρα τους, έτσι λοιπόν πρέπει να αλλάξουν πολλά αν θέλουν να έχουν ελπίδες παραμονής.

«Ο κουβάς»: Ο Αστέρας έχει τον πρώτο λόγο(1,65)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
Γήπεδο: ΣΤΑΔΙΟ "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"
Ώρα: 20:30, Νs1

«Αγία Τριάδα»:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Αλέξανδρος Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΣ : Σπύρος Γουργιώτης (Φθιώτιδας)
ΒΟΗΘΟΣ : Γιώργος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Με την πρώτη ματιά: Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα απέναντι στον αδύναμο Λεβαδειακό. Σίγουρα πάντως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ περιμένει μια πιο άνετη επικράτηση από εκείνη στην Βέροια, ώστε να γλυκάνει και τον κόσμο που δεν είναι ικανοποιημένος καθώς όλοι περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή την απόκτηση ενός μεγάλου ονόματος μετά την φυγή του Μιραλάς, κάτι που δεν έγινε. Ο Λεβαδειακός απέναντι στον Παναθηναϊκό έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και θα προσπαθήσει για μια ανάλογη εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα. Βέβαια η αποστολή των Βοιωτών γίνεται ακόμα πιο δύσκολη καθώς η ομάδα κατεβαίνει στο Φάληρο χωρίς τούς Πόι και Μουλόπουλου.

«Ο κουβάς»: Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα κινδυνεύσει (1,40)

(3/9/2012)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΟΚ
Γήπεδο: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Ώρα: 20:30, Ns1

«Αγία Τριάδα»:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ : Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΣ : Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Με την πρώτη ματιά: Σίγουρα είναι η σημαντικότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής και μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ντέρμπι, καθώς ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει επίπεδο και κοιτάζει στα μάτια οποιαδήποτε μεγάλη ομάδα της χώρας. Ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη θέλει να δει τους παίκτες του να πραγματοποιούν άλλη μια καλή εμφάνιση απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, προκειμένου να σηκώσουν ακόμα ψηλότερα τον πήχη. Ο απρόσμενος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στις τάξεις των «ασπρόμαυρων», έτσι ο Γιώργος Δώνης, που επιστρέφει στο Περιστέρι αυτή την φορά όμως ως αντίπαλος, καλείται να βγάλει άσσους από το μανίκι ώστε η ομάδα του να φτάσει στους τρεις βαθμούς. Η προσπάθεια του Δικέφαλου του Βορρά γίνεται ακόμα πιο δύσκολη λόγω των σημαντικών απουσιών, με τους Γκαρσία, Σαλπιγγίδη και Λαζάρ να μένουν εκτός αποστολής.

«Ο κουβάς»: Θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι γι’αυτό ποντάρουμε στο goal-goal(1,90)

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Βέροια – Πανιώνιος 0-1
Πλατανιάς – Πανθρακικός 2-0
Skoda Ξάνθη – ΑΕΚ 1-0


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)