ΚΕΔ: Η Παναχαϊκή έχει στήσει βιομηχανία μηνυτήριων αναφορών!

0
Η Παναχαϊκή έχει στήσει βιομηχανία μηνυτήριων αναφορών! (v)


Η ΚΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά των όσων συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα Παναχαίκής - Πλατανιά 2-3 και συγκεκριμένα στη μήνυση που κατατέθηκε από το γιατρό της Παναχαϊκής κατά του διαιτητή Αμπάρκιολη και όσων ειπώθηκαν γύρω από την τοποθέτησή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της ΚΕΔ

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όσα συνέβησαν σε βάρος των διαιτητών από παράγοντες της ΠΑΕ Παναχαϊκή μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ Παναχαϊκή και Πλατανιά για τα play-offs του πρωταθλήματος της Football League.

Επιθυμεί να καταδικάσει τη βιομηχανία μηνυτήριων αναφορών στις οποίες η γηπεδούχος ΠΑΕ αρέσκεται, καθώς επίσης την επίθεση εναντίον του μισθωμένου οχήματος με το οποίο οι διαιτητές αποχώρησαν από το γήπεδο.

Ανάλογες τακτικές έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν στη συνείδηση της ποδοσφαιρικής οικογένειας και θα καταδικαστούν και τώρα.
Η ΚΕΔ/ΕΠΟ τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι λειτουργεί αποκλειστικά με βάση τον κανονισμό της FIFA, υποστηρίζει όλες τις επιλογές της και δεν δέχεται παρέμβαση στο έργο της από κανέναν.

Τι είχε πει ο Κούγιας

Την Πέμπτη 14/6 ο Αλ. Κούγιας μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είχε πει:

"Πήγα στις 3 τα ξημερώματα στο σπίτι του Γιώργου Δούρου και μου είπε ότι ο Πιλάβιος τον πίεσε για να βάλει χθες διαιτητή αυτό το λαμόγιο, τον Αμπάρκιολη. Ο Πιλάβιος μου τηλεφώνησε πριν πέντε λεπτά και μου είπε ότι ποτέ δεν έδωσε τέτοια οδηγία στον Δούρο".

Πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στον Κούγια

O Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1, 4 και 5 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. της 22/07/2011, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του Ν. 3479/2006.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://youtu.be/r_IK-SY4nEE



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)