Aλλάζει Χολέμπας, κρατάει Σαμαρά και ελπίζει...

0
Aλλάζει Χολέμπας, κρατάει Σαμαρά και ελπίζει...



Η Ελλάδα στον αγώνα με την Ρωσία θα τα παίξει όλα για όλα αν θέλει να πάρει την πρόκριση στους "8" του Euro 2012. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει μόνο τη νίκη στο φινάλε του ομίλου, αφού αν τα καταφέρει η πρόκριση είναι σίγουρη ανεξαρτήτως αποτελέσματος μεταξύ Πολωνίας Τσεχίας. Οι δύο κρίσιμες αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα ενώ ο αγώνας της Εθνικής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 και ο άλλος από την ΝΕΤ.

Βαθμολογία
1.Ρωσία 4
2Τσεχία 3
3. Πολωνία 2
4. Ελλάδα 1


ΕΛΛΑΔΑ - ΡΩΣΙΑ

Γήπεδο: National Stadium Warsaw (πιθανή βροχή, 22oC 3Bf Υγρ: 80%)
Ώρα: 21:45, ΕΤ1

«Αγία Τριάδα»: Jonas Eriksson (SWE)
Stefan Wittberg (SWE), Mathias Klasenius (SWE)
Hüseyin Göçek (SWE)

Με την πρώτη ματιά: Με στόχο να μην κάνει τα ίδια λάθη που της έχουν στοιχίσει μέχρι τώρα θα παραταχθεί η Εθνική Ελλάδος στον καθοριστικό αγώνα με την Ρωσία. Το κακό ξεκίνημα στα δύο πρώτα παιχνίδια που ανάγκασε την ομάδα να κυνηγάει το σκορ από νωρίς θέλει να αποφύγει ο Φερνάντο Σάντος για αυτό και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στο σημερινό “τελικό” με την Ρωσία.

Ο Σηφάκης θα πάρει τη θέση του τραυματία Χαλκιά και ο Τζαβέλας αυτή του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς ο τελευταίος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα στα δύο πρώτα παιχνίδια αν και ξεκίνησε βασικός. Ο Παπασταθόπουλος επιστρέφει μετά την τιμωρία του και θα είναι ο παρτενέρ του Κ. Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας με τον Τοροσίδη δεξιά. Στο κέντρο θα επιστρέψει ο Κατσουράνης όπου θα αγωνιστεί μαζί με τους Μανιάτη και Καραγκούνη ενώ στην επίθεση θα ξεκινήσουν για ένα ακόμα παιχνίδι ο Σαλπιγγίδης δεξιά, ο Γκέκας στην κορυφή και ο Σαμαράς αριστερά.

Η επιλογή του Σάντος να βάλει πάλι βασικό τον Σαμαρά προκαλεί αντιδράσεις στον κόσμο που είδε τον επιθετικό της Σέλτικ να έχει κακή απόδοση στους προηγούμενους αγώνες. Το έργο της Εθνικής Ελλάδος θα είναι εξαιρετικά δύσκολο καθώς απέναντί της θα βρεί μία πολύ ανώτερη ομάδα όπως η Ρωσία, που θα αναζητήσει και αυτή την νίκη πάση θυσία ώστε να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Οι Ρώσοι μέχρι τώρα έχουν παίξει ωραίο ποδόσφαιρο στο τουρνουά, ενώ το μεγάλο τους όπλο είναι οι φαρμακερές αντεπιθέσεις που μπορούν να εκδηλωθούν ανά πάσα στιγμή, κάτι που πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα η Εθνική μας αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης στο φινάλε του ομίλου.

«Ο κουβάς»: Η Εθνική μας θα παλέψει για την πρόκριση για αυτό θα προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα – under (1,85)



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)