Θανάσης: "Μπορεί να έχουμε θανάτους στα play off"

0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σύσκεψη στην ΓΓΑ αναφορικά με τους τελικούς μπάσκετ της Α1 με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να ξεσπά κάποια στιγμή, να καταφέρεται εναντίον της αστυνομίας και να μιλάει για την πιθανότητα... θανάτων!Θανάσης: "Μπορεί να έχουμε θανάτους στα play off"

"Δέχομαι τα πάντα εκτός από το να αναλάβω ευθύνη για ότι έχει συμβεί. Έχω πληροφορίες ότι θα γίνουν δέκα χιλιάδες χειρότερα πράγματα" είπε για να συνεχίσει λέγοντας τα εξής:

"Μπορεί να έχουμε και θανάτους στα play off. Ότι και να κάνετε να γράψετε στα πρακτικά αυτά που είπα τώρα".

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα προτού αποχωρήσει, ο Γιαννακόπουλος είπε: "Πριν δέκα χρόνια είχε γίνει το ίδιο περιστατικό, συνελήφθη ο δράστης αλλά μετά από αναβολές ακόμα δεν του έχει επιβληθεί ποινή. Θα πρέπει η αστυνομία να αναλάβει τις ευθύνες της. Η πολιτεία ρίχνει τις ευθύνες στα σωματεία. Είμαι έτοιμος να δεχθώ ότι θέλει ο Ολυμπιακός αλλά δεν μπορώ να έχω αστική και ποινική ευθύνη γιατι δεν μπορώ να ελέγξω 2.000 κόσμο. Δεν μπορώ άλλο, κοντεύω να γίνω από πλούσιος φτωχός για αυτό το άθλημα. Δεν υπάρχει ισοτιμία και ισονομία για τον Παναθηναϊκό. Εμείς πληρώνουμε και άλλοι παίρνουν αποφάσεις".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)