ΑΡΤΑ¨Πρωταθλητής ο Αετός Διασέλλου

0

Πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Αετός Διασέλλου επικρατώντας της Αναγέννησηςστον δεύτερο τελικό που έγινε στο Δημαριό με 2-1. Η ομάδα του Διασέλλου μετά από 7 χρόνια (2005) στέφτηκε και πάλι πρωταθλήτρια και θα διεκδικήσει την άνοδο στη Δ΄ Εθνική στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν τον Μάϊο με τις πρωταθλήτριες ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας (Άρη Αιτωλικού 20/5 εκτός και 30/5 εντός), ΕΠΣ Πρέβεζας (Κεραυνός Θεσπρωτικού 23/5 εντός και 3/6 εκτός) και ΕΠΣ Φωκίδας (Ανδρούτσο Γραβιάς 27/5 εκτός και 6/6 εντός).
Η ομάδα του Κώστα Παππά και του Νίκου Μπόλη, που κάθισε στον πάγκο στο τελευταίο αυτό παιχνίδι, ήταν αυτή που κυριάρχησε στο παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Δημαριό, παρουσία 600 και πλέον φιλάθλων και κάτω από ισχυρή αστυνομική δύναμη (!). 
Στον αντίποδα, η Αναγέννηση φαίνεται ότι έμεινε στη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και ουσιαστικά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική για τους γηπεδούχους ενώ το παιχνίδι της για μια ακόμη φορά ήταν προβλέψιμο και δύσκολα μπορούσε να σπάσει την  καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, του Αετού. Οι παίκτες της ομάδας του Διασέλλου από την πρώτη στιγμή έδειξαν ότι άφησαν πίσω τους την βαριά ήττα του πρώτου τελικού και κυριάρχησαν κερδίζοντας πανάξια το φετινό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Άρτας.
Έτσι το πρωτάθλημα έμεινε και φέτος στο ίδιο γήπεδο, ή στο βουνό, αν προτιμάτε. Πέρυσι το κέρδισε η Ομόνοια, επικρατώντας πάλι με το ίδιο σκορ με 2-1 τηςΑναγέννησης
Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι το διαιτητικό τρίο (Παπαγεωργίου - Πλακούτσης - Π. Φάντης) ήταν πολύ καλό και κατάφερε να βγάλει εις πέρας ένα δύσκολο αγώνα.

Το φιλμ του αγώνα:
8΄ Γκολ 1-0. Ο Μάλλιος ανοίγει το σκορ έπειτα από πάσα του Τσιγαρίδα Κ.
37΄ Ωραίο σουτ του Μάλλιου έδιωξε σε κόρνερ ο Κουβεντάρης.
Στην εκπνοή του Α΄ ημιχρόνου ο Μπαλάφας αστόχησε σε εξʼ επαφής κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ.
47΄ Ο Τριαντάφυλλος κλώτσησε αέρα προ του Βαρέλη και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του τελευταίου.
59΄ Σουτ του Γούλα έξω από την περιοχή της Αναγέννησης η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
69΄ Άστοχο σουτ του Μάλλιου ψηλά άουτ.
75΄ Γκολ 2-0. Ο Τσιγαρίδας Κ. αφού μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι τη σέντρα βρίσκοντας το Μάλλιο και ο τελευταίος έπιασε το μονοκόμματο σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Κουβεντάρηγια δεύτερη φορά.
85΄ Γκολ 2-1.  Ο Μάρκος μείωσε σε 2-1 με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Τσιατούρα και λάθος της άμυνας του Αετού.

Αετός Διασέλλου (Ν. Μπόλης): Βαρέλης, Τσιγαρίδας Κ. (71΄ Καρανάτσης), Λύτος (53΄ Τσιγαρίδας Δ.), Γούλας, Μπαλάφας Δ., Κατσαρός, Τσιγαρίδας Κ. (86΄ Γκανιάτσας), Βερλέκης, Μάλλιος, Αντωνίου, Τσιφλίδης.
Αναγέννηση (Γ. Χριστοδούλου): Κουβεντάρης, Ευθυμίου, Χριστοδούλου (6΄ λ.τρ. Λαυράνος, 72΄ Σκαμαντζούρας), Τριαντάφυλλος, Σταμούλης (82΄ Σιντόρης), Θεοδωρίδης, Μάρκος, Γκόλιας, Τσιατούρας, Δήμας, Λαζαρίδης.
www.artasport.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)