Η ομάδα του Κεραυνού Θεσπρωτικού πανηγυρίζει την κατάκτηση του τίτλου

0

Σε μια πολύ ωραία τελετή που τελέσθηκε σήμερα στο Θεσπρωτικό,  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ πανηγύρισε την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ για την περίοδο 2011-2012.
Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος,  πρόσφερε και αποζημίωσε τους φιλάθλους του με πλούσιο θέαμα και πολλά γκολ επικρατόντας με σκορ 3-1 της Θύελλας Σινώπης.
Με τον τρόπο αυτό και πριν τους αγώνες μπαράζ για την άνοδό του στη Δ΄ΕΘΝΙΚΗ, που θα ξεκινήσουν στις 13 Μαϊου,  ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ έδωσε στον κόσμο του τη μεγάλη χαρά της κατάκτησης του φετινού τίτλου μετά από 29 χρόνια!!!!
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, η Διοίκηση και οι φίλαθλοί του για την μεγάλη προσπάθειά τους  για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.
ΤΑ ΓΚΟΛ
Στο 30΄λεπτό ο Τζιάκος Δ. με ωραίο πλασέ μέσα από την μεγάλη περιοχή πετυχαίνει το 1-0.
Στο 36΄λεπτό και σε ξαφνική αντεπίθεση  των παικτών του Κεραυνού, ο Φέκκας βρέθηκε μόνος του με τον Παναγιωτίδη και με ωραίο πλασέ σουτ πετυχαίνει το 2-0.
Στο 43΄λεπτό ύστερα από οργανωμένη επίθεση του Κεραυνού, ο Λέτσος με ωραία πάσα βρίσκει τον Φέκκα μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο τελευταίος με ευθύβουλο δυνατό σουτ πετυχαίνει το 3-0.
Στο 81΄λεπτό  ο  Ιορδανίδης  με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή πετυχαίνει το 1-3.
Στο 86΄λεπτό η ομάδα της Σινώπης κερδίζει πέναλτι όμως το σουτ του Παπαδόπουλου Γ. από τα έντεκα βήματα, η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Duka.
Η Διαιτησία του κ. Μπαϊλη και των βοηθών του Βασιλειάδη και Ζάκκα ήταν πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ: Duka, Παππάς (34΄Σιώρος), Μαλέσκος, Γεωργαλής, Κιτσαντάς, Κούσης, Δημολίτσας (54΄Μπόμπορης), Λέτσος, Μπαλάφας (24΄Φέκκας), Κολιός, Τζιάκος Δ.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ: Παναγιωτίδης, Χταζηγεωργίου, Ντούρος, Παπαδάπουλος Γ., Ιορδανίδης Ν.(40΄Νάσης), Σπυράκος, Κωσταντίνη, Παπαδόπουλος Ι., Ιορδανίδης Ι., Καρίπογλου (70΄Σπυράκος), Τυρέκογλου (46΄Βασιλειάδης)

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)