Κασσιώπη: Έβαλε τέλος στο αήττητο του Οδυσσέα

0


Την πρώτη εντός έδρας νίκη της και μάλιστα, με ανατροπή, σημείωσε η Κασσιώπη επί του Οδυσσέα Νυδρίου, με 2-1, κάτι που έβαλε τέλος στο αήττητο της ομάδας της Λευκάδας.
Το συγκρότημα του Μπολάνο που ξεκίνησε νωθρά το ματς, βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το 17’. Τότε που ο Κτενάς με έξυπνη προβολή έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, φέρνοντας παράλληλα γκρίνια στην εξέδρα.
Ωστόσο, στη συνέχεια, οι Κερκυραίοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές. Και παρόλο που άργησε, τελικά ήρθε η δικαίωση.
Αρχικά, η «χρυσή» αλλαγή του Μπολάνο, ο Πάγκαλης, με πολύ όμορφη κεφαλιά, έκανε το 1-1 στο 57΄και ένα δεκάλεπτο αργότερα, ο Γραμματικόπουλος έφερε τη λύτρωση για τους Φαίακες.
Σουτ του Κονισπολιάτη, ασταθής απομάκρυνση του Μπάμπη, με τον χωμένο στην περιοχή «Γραμματικό» να μην αστοχεί στο ριμπάουντ.
Η κερκυραϊκή ομάδα στη συνέχεια, είχε κι άλλες καλές στιγμές για να «κλειδώσει» τη νίκη της, όμως έστω και με 2-1 ο σεφτές έγινε, και μάλιστα, κόντρα σε μια ομάδα που είχε εντυπωσιάσει στις πρώτες αγωνιστικές.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 
Κασσιώπη: Αβραμιώτης, Μεσημέρης, Ανυφαντής, Βιτουλαδίτης, Σφακιανάκης, Σκολαρίκης, Γκερέκος (52’ Πάγκαλης), Ν. Κονισπολιάτης (84’ Βρακκάς), Πελάης, Γραμματικόπουλος, Κροκίδης (38’ Φούκης)
Οδυσσέας Νυδρίου: Μπάμπης, Σκαμνέλος, Βρακατσέλης (28’ Κοντοπριάς), Χ. Δήμας, Κτενάς, Μηνάς, Ματούλας (75’ Γ. Γαζής), Θ. Δήμας, Σ. Γαζής, Ντέτσικας (68’ Ν. Γαζής), Καλογέρης
Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Καραλής, Τίκας)  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)