Φιλικός αγώνας Διαιτητών Χαλκιδικής - Δράμας

0


Η Ε.Δ της ΕΠΣ Δράμας, ανακοινώνει ότι την ΤΕΤΑΡΤΗ 06-04-2011, διοργανώνει στην Χαλκιδική ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ., στα πλαίσια σύσφιξης των σχέσεων των Επιτροπών Διαιτησίας και των Διαιτητών.

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Διαιτητών της ΕΠΣ Δράμας θα αποτελείται από 28 Δραμινούς Διαιτητές και η αποστολή θα μετακινηθεί με το τουριστικό Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Δράμας, με έξοδα των ιδίων.
Η Ε.Δ της ΕΠΣ Δράμας έχει προμηθεύσει τους Διαιτητές με φόρμες , για ομοιομορφία της αποστολής, όπως επίσης θα διαθέσει σε όλους τους Διαιτητές πλήρη ποδοσφαιρική στολή.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:
1)      Αναχώρηση της αποστολής στις 3:30μμ μπροστά από το Διοικητήριο του Ν.Δράμας
2)      Άφιξη της αποστολής στις 5:00 μμ
3)      Έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα  στις 6:00 μμ
4)      Βραδινό γεύμα στις  9:00 μμ
5)      Αναχώρηση στις 11:00 μμ

Ανάλογος ποδοσφαιρικός αγώνας θα οργανωθεί  με τους Διαιτητές της ΕΠΣ Καβάλας ,στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των Επιτροπών Διαιτησίας της ΕΠΣ Δράμας και της ΕΠΣ Καβάλας.
Η Ε.Δ της ΕΠΣ Δράμας, σκοπεύει να οργανώσει τον μήνα ΜΑΙΟ του 2011 , ποδοσφαιρικό αγώνα, με επίλεκτη ομάδα ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Ν.Δράμας, τα έσοδα του οποίου θα χρησιμοποιηθούν, για φιλανθρωπικό σκοπό.
Ο  ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ                                                                           ΤΑ ΜΕΛΗ
ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ                                              ΓΚΑΙΤΑΤΖΗΣ  Θ ΔΑΝΤΗΣ  Ι

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)