Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της χώρας

0




Ανακατατάξεις στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας επιφέρουν τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η πολιτεία η οποία δεν μπορεί να συνδράμει τις ομάδες.Στην τελευταία συνεδρίαση στελεχών της Γ΄ Εθνικής ουσιαστικά συμφωνήθηκε η μείωση των ομάδων της Γ΄ Εθνικής, σε πρώτη φάση σε 22 ομάδες.
Κατ επέκταση η οικονομική κρίση μαστίζει και τασωματεία καθώς ακόμα και στην Γ εθνική υπήρξαν φέτος ομάδες που έκλεισαν νωρίς το μαγαζί και κατέβασαν ρολά.
Και αυτό για να γίνει θα πρέπει από το νέο πρωτάθλημα της περιόδου 2011-12, να αυξηθούν οι ομάδες που θα υποβιβασθούν από τους 2 ομίλους της Γ΄ Εθνικής, αλλά και να μειωθούν οι ομάδες που θα ανέβουν από την Δ΄ Εθνική, κατά το ήμισυ.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι 10 πρωταθλήτριες ομάδες της επόμενης σεζόν 2011-12 από τους 10 ομίλους της Δ΄ Εθνικής θα δώσουν αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την Δ΄ Εθνική, το σενάριο που φαντάζει είναι η μείωση των ομίλων σε 6 ομίλους των 16 ομάδων έκαστος, ή σε 4 ομίλους των 18 ομάδων έκαστος.
stoplekto.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)