Α Τοπικό Θεσπρωτίας 19η Αγωνιστική

0


 Α Τοπικό Θεσπρωτίας 19η Αγωνιστική

Το Σάββατο 20/2/2010 και Κυριακή 21/2/2010 θα γίνει η 19ηΑγωνιστική του  Α Τοπικού Πρωταθλήματος.

Η Αγωνιστική των Ντέρμπυ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 19ηΑγωνιστική του Τοπικού μας Πρωταθλήματος, με τις ομάδες τις κορυφής να έχουν την τιμητική τους.

Με την μάχη για την άνοδο στην Δ Εθνική να βρίσκεται στο "κόκκινο"αφού βρισκόμαστε 8 αγωνιστικές -μάτς- τελικοί για την αυλαία του πρωταθλήματος και μάλλον (με τα σημερινά δεδομένα) την έναρξη των μπαράζ.

Οι ομάδες τις κορυφής ετοιμάζονται για τους δύσκολους αγώνες τις συνέχειας ενώ στον αντίποδα στην ουρά δηλαδή του βαθμολογικού πίανκα να πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν.

Το Σάββατο 20/2/2010 τα Μάτς  που θα γίνουν  και ξεκινούν τις 15:30 είναι τα παρακάτω:
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟ
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥΦΙΛΙΑΤΩΝ
ΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥΑ.Σ ΣΥΒΟΤΑΚΑΣΤΡΙΟΥ
Α.Ε.Ν.ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣΑ.Ο ΜΑΖΑΡΑΚΙΑΣΝ. ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ
ΘΥΕΛΛΑ ΓΚΡΙΚΑΣ ΨΑΚΚΑΣΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥΣΕΒΑΣΤΟΥ
Την Κυριακή 21/2/2010 τα Μάτς που θα γίνουν και ξεκινούν τις 15:30 είναι τα παρακάτω:
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟ
ΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
Α.Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥΑ.Ο ΠΛΑΤΑΡΙΑΣΚΑΡΒΟΥΝΑΡΙΟΥ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:
ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ  vs  ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ 
Είναι το απόλυτο ντέρμπυ τις αγωνιστικής αλλά και του πρωταθλήματος εώς τώρα.Με τις 2 ομάδες φορμαρισμένες όσο ποτέ και χωρίς προβλήματα θα κοντραριστούν για την 1η θέση τις βαθμολογίας.
Ο ¨Αρης Φιλιατών βέβαια έχει πλεονέκτημα λόγω έδρας αφού αναμένεται πλήθος κόσμου φίλων του Άρη, χωρίς όμως να ανησυχεί ιδιαίτερα την ομάδα τις Δόξας Γαρδικίου που θέλει να κάνει το παιχνίδι τις και να πάρει ότι καλύτερο μπορεί.

ΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ  vs ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ 
Την Κυριακή θα γίνει και το δεύτερο ντέρμπυ των άλλων 2 διεκδικητών του τίτλου.
Ο Άρης Πέρδικας έρχεται με απο ένα καλό σερί νικών και θέλει ξανά την νίκη για να κάνει αισθητή την παρουσία του στον Αρη Φιλιατών και στην Δόξα ενώ ο Αστέρας πάει σε αυτό το μάτς με οχι τόσο καλή ψυχολογία λόγω των χαμένων βαθμών των 2 προηγούμενων αγωνιστικών, ευελπιστεί όμως αυτό σε αυτό το μάτς να μπορέσει να ξαναπάρει την πρωτιά περιμένοντας στραβοπάτημα των άλλων.
Και οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και αναμένουμε ένα πολλή καλό μάτς που θα γίνει στο γήπεδο του Μαργαριτίου.

Α.Ε.Ν.ΣΕΛΕΥΚΕΙΑΣ vs Α.Ο ΜΑΖΑΡΑΚΙΑΣΣτο καινούργιο τις γήπεδο θα αγωνιστεί για πρώτη φορά η ομάδα τις Α.Ε.Ν.Σελεύκειας.
Αναμένται να γίνει ένα πολλή καλό μάτς με τις 2 ομάδες να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά και βαθμολογικά δείχνουν να είναι η 2 ομάδες που θα μπούνε στην διαδικασία των μπαράζ.

ΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ vs ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ  

Την νίκη θα κυνηγήσει ο Άρης που θέλει την νίκη στην έδρα του απέναντι στο "γειτονικό" βαθμολογικά Λαδοχώρι.
Και οι 2 ομάδες παλεύουν μήπως και καταφέρουν να πλασαριστούν στις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ.

Α.Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ  vs Α.Ο ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ  
Είναι το πιό αδιάφορο μάτς τις αγωνιστικής αφού το Προδρόμι θεωρείται ήδη στην Β Κατηγορία ενώ η Πλαταριά είναι εξασφαλισμένη η παραμονή τις. Το μάτς αυτό θα γίνει στο ουδέτερο αλλά γειτονικό γήπεδο Καρβουναρίου.

ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ  vs  Α.Σ ΣΥΒΟΤΑ  
Νίκη πάση θυσία θέλει ο Θύαμις Καστρίου αυτή την αγωνιστική με αντίπαλο τα μαχητικάΣύβοτα γιατί σε διαφορετική περίπτωση μπαίνει σε μεγάλες περιπέτειες αν στο άλλο μάτς τις αγωνιστικής η Γκρίκας Ψάκκα νικήσει.Τα Σύβοτα απο την μεριά τους θα κάνουν το παιχνίδι τους χωρίς άγχος αφού ο στόχος τους η παραμονή στην κατηγορία έχει επιτευχθεί και με το παραπάνω.

ΘΥΕΛΛΑ ΓΚΡΙΚΑΣ ΨΑΚΚΑΣ  vs ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ 
Την απέλπιδα προσπάθεια θα κάνει σε αυτό το μάτς η Θύελλα με αντίπαλο τον Σπάρτακο, και λέμε απέλπιδα γιατί σε περίπτωση νίκης του Σπάρτακου η ισσοπαλίας η Γκρίκα Ψάκκα δεν θα έχει και μαθηματικά καμία ελπίδα παραμονής στην κατηγορία, σε αντίθεση με τον Σπάρτακο που θέλει να μείνει στην κατηγορία δείχνοντας συνεχής αγωνιστηκότητα σε όλα τα μάτς απο τους παίχτες και προπονητή.

Ραντεβού Το Σάββατο και την Κυριακή το Απόγευμα στις 17:30 μετά το τέλος των αγώνων λοιπόν με αναλυτική παρουσίαση των αγώνων με πίνακες βαθμολογίας και τελικά σκόρ αγώνων.


πηγη www.thesprotia-sports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)