Α Τοπικό Θεσπρωτίας 18η Αγωνιστική

0



 Α Τοπικό Θεσπρωτίας 18η Αγωνιστική

Το Σάββατο 13/2/2010 θα γίνει η 18η Αγωνιστική του  Α Τοπικού Πρωταθλήματος.

Βρισκόμαστε 9 "στροφές" πρίν απο το τέλος ομολογουμένος του πιό συναρπαστικού πρωταθλήματος των τελευταίων ετών , αφού όλα δείχνουν ότι καμία ομάδα δεν θα καταφέρει να πάρει την διαφορά των 7βαθμών και θα πάμε σε εγώνες μπαράζ.
Στην ουρά οι ομάδες που θα πέσουν κατηγορία μάλλον τις ξέρουμε ήδη αφου Προδρόμι και Γκρίκα Ψάκκα έχουν πολύ μικρή συγκομιδή βαθμών.

Το Σάββατο 13/2/2010 τα Μάτς  που θα γίνουν  και ξεκινούν τις 15:30 είναι τα παρακάτω:
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣΓΗΠΕΔΟ
ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥΘΥΕΛΛΑ ΓΚΡΙΚΑΣ ΨΑΚΚΑΣΓΑΡΔΙΚΙΟΥ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ
ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥ
Α.Ο ΜΑΖΑΡΑΚΙΑΣΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
Α.Ο ΠΛΑΤΑΡΙΑΣΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥΠΛΑΤΑΡΙΑΣ
Α.Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥΑ.Ε.Ν.ΣΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
Α.Σ ΣΥΒΟΤΑΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣΣΥΒΟΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ:

ΔΟΞΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ  vs ΘΥΕΛΛΑ ΓΚΡΙΚΑΣ ΨΑΚΚΑΣ
Η σειρά τις Δόξας Γαρδικίου να αντιμετωπίσει την ουραγό ομάδα τις Γκρίκας Ψάκκας.Την ομάδα που αν και τελευταία εξελίσεται σε ρυθμιστή του πρωταθλήματος αφου τελευταία νικάει η παίρνει βαθμούς απο τους προτωπόρους.Απομένει να δούμε αν θα γίνει το ίδιο με την Δόξα που είναι σε απόσταση αναπνοής απο Φιίάτες και Παραπόταμο.
Διαιτητής του μάτς ο κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ με βοηθούς τους  ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και ΧΡΥΣΟΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΣ ΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ vs ΑΡΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ
Οριακό παιχνίδι για τον Αρη Φιλιατών που μετά την εντός έδρας ήττα τις προηγούμενης αγωνιστικής καλείται να δείξει χαρακτήρα πρωταθλητή και να νικήσει την ομάδα του Λαδοχωρίου που δεν έχει να διεκδικήσει κάτι πλέον απο το πρωτάθλημα, αφού είναι στις μεσαίες θέσεις του πρωταθλήματος μη έχοντας βλέψεις για κάτι παραπάνω.Το μάτς θα γίνει στο γήπεδο τις Κατούνας.
Ε.Π.Σ ΗΠΕΙΡΟΥ 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ vs ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙΟΥΜετά την χαμένη ευκαιρία τις προηγούμενης αγωνιστικής για σκαρφάλωμα στην πρώτη θέση ο Αστέρας θέλει νίκη με αντίπαλο τον μαχητικό Σπάρτακο.
Το τεχνικό team βλέπει το ρόστερ τις ομάδας να γεμίζει μετά τις επιστροφές των Παπαθανασίου, Κωνσταντίνου, Τζώρτζη, που έλειψαν απο τα προηγούμενα μάτς.Ο Ντρίτσος άρχισε συντηρητικά τρέξιμο και ο Μητσέλος που προσπαθεί να μπεί στον ρυθμό τις ομάδας του.
Στον αντίποδα ο Σπάρτακος χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα θα κυνηγήσει το καλύτερο χωρίς να αντιπετωπίζει βαθμολογικό πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία.
Διαιτητής του μάτς ο κ. ΚΙΑΠΕΣ με βοηθούς τους  ΙΩΑΝΝΟΥκαι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ

Α.Σ ΣΥΒΟΤΑ  vs ΑΡΗΣ ΠΕΡΔΙΚΑΣ
Ο Αρης Πέρδικας δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα των Συβότων με την τοπική ομάδα.Σε καλή κατάσταση η ομάδα τις Πέρδικας θέλει να συνεχίσει το σερί νικών που έχει και περιμένει τυχόν στραβοπάτημα των προτοπόρων.Τα Σύβοτα απο την μεριά τους δεν έχουν αφήσει κανένα μάτς στην τύχη του παλεύυν πάντα για το αποτέλεσμα και η ομάδα τους είναι σε καλή κατάσταση.Σημαντικό αβαντάζ για τα Σύβοτα είναι η έδρα που έχει δώσει πολούς βαθμούς αφου μαζεύεται πλήθος φιλάθλων παρακολουθώντας την αγαπημένη τους ομάδα.
Διαιτητής του μάτς ο κ.  ΚΟΜΙΝΗΣ με βοηθούς τους  ΔΑΛΛΑ και ΜΠΙΚΑΣ

Α.Ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΟΥ vs Α.Ε.Ν.Σ
Δύσκολο εκτός έδρας μάτς για την ομάδα τις Ν. Σελεύκειας που αντιμετωπίζει στην δυνατή του έδρα το Προδρόμι.Η Α.Ε.Ν.Σ δείχνει να βρίσκει τον δρόμο τις και να παίζει καλό ποδόσφαιρο μετά και την αλλάγη προπονητή πριν απο 1 περίπου μήνα.Επίσης αβαντάζ στα επόμενα μάτς θα έχει και λόγω του νέου γηπέδου και από τον κόσμο που θα πάει να δεί την ομάδα στην έδρα του αφου φέτος η ομάδα ήταν μακρικά απο την φυσική της έδρα χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.
Το προδρόμι απο την άλλη δεν αποφεύγει την πτώση στο Β Τοπικό και προσπαθεί να ετοιμάσει το έδαφος για την νέα χρονιά στην μικρότερη κατηγορία.
Διαιτητής του μάτς ο κ. ΖΩΓΡΑΦΟΣ με βοηθούς τους  ΜΠΟΥΣΗΣ και ΜΑΝΤΖΟΥΚΗ

Α.Ο ΜΑΖΑΡΑΚΙΑΣ vs ΑΡΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΟΥ
Με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν κοπάσει ακόμα στο στρατόπεδο τις Μαζαρακιάς μετά την πολλή μεγάλη νίκη μέσα στους Φιλιάτες η ομάδα του Κου Μπίνα αντιμετωπίζει τον Αρη Μαργαριτίου στην κοινή τους έδρα.Σε καλή κατάσταση η Μαζαρακιά όπως και ο Αρης , αναμένεται καλό παιχνίδι απο τις 2 ομάδες που δεν έχουν βαθμολογικό αγχος και θα παίξουν ελεύθερα.
Διαιτητής του μάτς ο κ.  ΚΑΛΦΟΓΛΟΥ με βοηθούς τους  ΜΠΕΛΛΟΣ και ΓΚΑΓΚΑΛΗ 

Α.Ο ΠΛΑΤΑΡΙΑΣ vs ΘΥΑΜΙΣ ΚΑΣΤΡΙΟΥ
Νίκη ψάχνουν και οι 2 ομάδες που είχαν ατυχή αποτελέσματα την προηγούμενη αγωνιστική.Η κάθε ομάδα χρειάζεται την νίκη για λόγους γοήτρου αφού δεν έχουν πρόβλημα παραμονής στην κατηγορία.Αναμένεται να γίνει καλό μάτς.
Διαιτητής του μάτς ο κ.  ΚΑΨΑΛΗΣ με βοηθούς τους  ΜΟΥΚΑ και ΒΑΜΒΑΚΑ


πηγη www.thesprotia-sports.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)