ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ψάχνεται για Πάρα

0


Μπορεί ο ΠΑΣ να βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού μετά την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου αλλά η διοίκηση της ομάδας φαίνεται αποφασισμένη να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις ώστε η ομάδα να παραμείνει στη Σούπερλιγκα. Στα Γιάννινα θεωρούν κλεισμένη τη μεταγραφή του Ρομπέρ από τον Πανθρακικό. Ο παίκτης δεν θέλησε να συνεχίσει στην ομάδα της Κομοτηνής και ο ΠΑΣ ενισχύει την αριστερή του πλευρά με έναν πολύ ποιοτικό παίκτη. Το όνομα που συζητείται στην πόλη της Ηπείρου είναι αυτό του Φακούντο Πάρα.

Για όσους δεν θυμούνται, ο παίκτης μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Λάρισα. Ωστόσο ο επιθετικός επέστρεψε στη χώρα και στην Τσακαρίτα. Το συμβόλαιο του Αργεντίνου επιθετικού λήγει και στον ΠΑΣ θεωρούν πως είναι η κατάλληλη λύση για την επιθετική γραμμή της ομάδας.

Η διάθεση της διοίκησης να ενισχύσει την ομάδα, έχει ανοίξει τη μεταγραφολογία στα Γιάννινα. Πόλλά και σημαντικά ονόματα ακούγονται. Κάποια από αυτά, ο Αγγελος Μπασινάς που δεν υπολογίζεται στην Πόρτσμουθ, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που ψάχνει ομάδα και ο Σίλβα Κλέιτον που είναι παροπλισμένο στον Παναθηναϊκό. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)