Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

0

Ο Γιάννης Μπελά αριστερά με τον Θύμιο Γεωργούλη στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο ΣταυράκιΜε τον βετεράνο Γιάννη Μπελά στο τιμόνι θα συνεχίσει η Κ-21 του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από συμφωνία των δύο πλευρών και την μετακίνηση του Λάκη Παπαγγέλη στη θέση του Γενικού Αρχηγού της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την αποχώρηση του κ. Παράσχου από την ΠΑΕ ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις και για το ερασιτεχνικό σωματείο, αφού από την πλευρά της ΠΑΕ ζητήθηκε η αποδέσμευση του κ. Παπαγγέλη προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως γενικός αρχηγός της ομάδας της ΠΑΕ, κάτι που έγινε άμεσα αποδεκτό και ήδη ο κ. Παπαγγέλης είναι συνεργάτης στην επαγγελματική ομάδα. Την Τρίτη το απόγευμα ο κ. Παπαγγέλης έκανε την τελευταία προπόνηση με την ομάδα νέων Κ-21 και μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα χαιρέτησε τους παίκτες του, στους οποίους υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται κοντά τους και από το νέο  πόστο του Γενικού αρχηγού της επαγγελματικής ομάδας και με θερμά λόγια παρέδωσε τη σκυτάλη στον αντικαταστάτη του Γιάννη Μπελά στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία αλλά και διαβεβαίωσε για πλήρη συνεργασία μεταξύ των τμημάτων της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα.
Στις εγκαταστάσεις του Σταυρακίου βρέθηκε  την Τρίτη το απόγευμα και ο προπονητής της ΠΑΕ κ. Γεωργούλης, ο οποίος γνώρισε από κοντά το νέο προπονητή της Κ-21 και οι ευχές για επιτυχία ήταν εκατέρωθεν. Άλλωστε ο κ. Γεωργούλης το 1999 είχε κάνει πρόταση στον Γιάννη Μπελά να μεταγραφεί στο Λεωνίδιο στο οποίο ήταν προπονητής τότε και η επαφή κρατούσε από χρόνια. Τέλος ο προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ κ. Παναγιώτης Μηλιαρίτσης για μια ακόμα φορά ήταν στο Σταυράκι και προπόνησε τους τερματοφύλακες όλων των τμημάτων του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, στα πλαίσια της άριστης συνεργασίας των δύο πλευρών.

                    ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ
                                                                                       DINOS

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)