Τηλυκρατης-Αναγέννησης Σερρών 1-0

0





Σε ένα ποδοσφαιρικό απόγευμα και ένα γήπεδο κατάμεστο από φιλάθλους ο Τηλυκρατης επικράτησε της Αναγέννησης Σερρών με 1-0.
Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο Κατσικης στο 20ο λεπτό του αγώνα.
Το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να κάνουν αναγνωριστικές κινήσεις και να παίζεται βασικά ένα παιχνίδι κέντρου. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Λευκάδας άρχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει την φιλοξενούμενη, χωρίς όμως να καταφέρνει κάτι το αξιοσημείωτο.
Το γκολ το οποίο και έκρινε την συνάντηση σημειώθηκε στο 20ο λεπτό όταν σε ένα σουτ που εξαπέλυσε η ομάδα του Τηλυκρατη, η άμυνα των Σερρών αδράνησε και δεν έδιωξε την μπάλα από την περιοχή της στην όποια καιροφυλακτούσε ο αφύλακτος Κατσικης και με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.
Το γκολ αυτό ξεσήκωσε την ομάδα και τους φιλάθλους της Λευκάδας οι όποιοι παρότρυναν την ομάδα τους να συνεχίσει την πίεση. Ο Τηλυκρατης κατάφερε να περιορίσει την αγωνιστική δράση στο μισό σχεδόν γήπεδο μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ομάδα της Λευκάδας θα μπορούσε να είχε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο εάν οι παίκτες της ήταν πιο ψύχραιμοι στην τελική τους προσπάθεια και δεν σημάδευαν τα δοκάρια σε δυο διαδοχικές φάσεις, μια σε εκτέλεση φάουλ στο 22ο λεπτό και μια σε εξ επαφής σουτ από το ύψος του πέναλτι στο 30.
Τα δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα των Σερρών να πιέζει για την ισοφάριση άλλα η πολύ καλά διαβασμένη ομάδα του Τηλυκρατη δεν έδινε δικαίωμα ελπίδας στου φιλοξενούμενους. Αντιθέτως μέσα στο πρώτο τέταρτο είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 51 και στο 55 αλλα η μπάλα κατέληξε άουτ. Τίποτα ιδιαίτερο δεν είχε να επίδειξη το υπόλοιπο του αγώνα, καθώς ο Τηλυκράτης δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στην φιλοξενούμενη ομάδα να ελπίζει σε κάτι. Από το 65 λεπτό η μπάλα ανεβοκατέβαινε συνεχώς με πολλά λάθη στον χώρο του κέντρου και από τις δυο ομάδες.


TΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Σταυράκης, Παπανίκου, Ιασωνίδης, Πουταχίδης, Καταγής, Καραγιαννίδης, Θανέλας (86΄ Φέτσης), Νάκος, Κατσίκης (74΄ Αλμπάνης), Συμελίδης (79΄ Κόκκαλης), Ρούσης.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ: Σαμουηλίδης, Λαμπερνάκης, Δρούζας, Καρυπίδης, Χατζάκος, Δελής, Κόλλινς, Μπάκανος (37΄ Κεφαλάς), Πούπης, Μπλατσέρης (69΄ Ξανθόπουλος), Μπασιούκας.






                                                 ΓΙΑ ΤΟ PARGASPORT 
                                                               JOS M


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)