Αποχώρηση του Ηλία Φιτσα από την Επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας Λευκάδας

0


.        Φωτο από Gosport's 

Αποχώρηση του Ηλία Φιτσα μετά από 11 χρόνια ενεργού συμμετοχής στην επιτροπή διαιτησίας της Επς πρέβεζας Λευκάδας Δείτε την ανακοίνωση του

Αναλυτικά 

Μετά από ώριμη σκέψη και έπειτα από έντεκα χρόνια αποφάσισα να αποχωρήσω από τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας, όπως ενημέρωσα χθες τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Λόγοι προσωπικοί, λίγο η κούραση . . . μεγαλώνουμε, ο φόρτος εργασίας, η οικογένεια, η ρουτίνα με πολλές ώρες προσφοράς, με κάνουν να μη μπορώ να συνεχίσω να υπηρετώ αυτό που έκανα ανιδιοτελώς αυτά τα χρόνια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο κ.Θωμά Κάρτσακλα  για την εμπιστοσύνη, την  άψογη συνεργασία, την κατανόηση, τη βοήθεια και τη στήριξη που μου παρείχε όλο αυτό το χρονικό διάστημα. Επίσης τα μέλη της Διοίκησης της ΕΠΣ όλα αυτά τα χρόνια καθώς και την γραμματέα κ.Κλειώ Γιώτη για την αμέριστη βοήθειά της.

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους άμεσους συνεργάτες μου και φίλους Γιώργο Σαράφογλου και Γιάννη Δράκο. Επίσης  στον Ντούκα Σταύρο που μαζί  ξεκινήσαμε στην Επιτροπή Διατησίας καθώς και στον γυμναστή Γεωργοπέτρη Δημήτρη για τη βοήθειά του στην εκγύμναση  των διαιτητών. Στους παράγοντες, παίκτες και προπονητές των ομάδων, που μέσα από τις συζητήσεις και τις παρατηρήσεις τους, συνέβαλαν κι αυτοί με τον τρόπο τους για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων. 

Τέλος από καρδιάς να ευχαριστήσω τους συναδέλφους διαιτητές που με υπομονή και επιμονή με στήριξαν, με βοήθησαν και πρόσφεραν τα μέγιστα ώστε τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ όλα αυτά τα χρόνια να διεξάγονται άψογα χωρίς σημαντικά προβλήματα. Είμαι περήφανος για αυτούς και τους εύχομαι υγεία και επιτυχίες.

Κλείνοντας σας γνωρίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στο κομμάτι της διαιτησίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, χωρίς να κατέχω κάποια θεσμική θέση.

Εύχομαι καλή δύναμη, υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

 

                                              ΦΙΤΣΑΣ ΗΛΙΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)