Ισοπαλια 2-2 ανάμεσα στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ και τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ

0
Ισοπαλο 2-2 έληξε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ και τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ που διεξήχθη την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο της Βόνιτσας.


Ο ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ απέναντι σε μια ισοδύναμη ομάδα καθώς και ο ΑΠΟΛΛΩΝ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικης κατηγορίας, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος για τα πρώτα 35 λεπτά του παιχνιδιού.

Με πίεση ψηλά και με όμορφους συνδυασμούς προβλημάτισε αρκετά τους φιλοξενουμενους και θα μπορούσε να είχε πετύχει και περισσότερα τέρματα πέρα από αυτό που σημείωσε ο ΤΟΣΚΑ στο 14ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Με γκολ από τα …αποδυτήρια ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο όταν στο 47ο λεπτό ο RUDY πίεσε ψηλά έκλεψε την μπάλα και κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το 2-0.

Η συνέχεια πάντως δεν ήταν ανάλογη καθώς λίγο οι πολλές αλλαγές και λίγο η κούραση από την προετοιμασία, επηρέασαν την ομάδα μας ή όποια από δικά της λάθη δέχθηκε δύο τέρματα.

Στο 57ο λεπτό ο ΔΗΜΟΥ εκμεταλλευτηκε την σύγχυση στα καρέ του ΔΟΥΛΙΩΤΗ και με κοντινό πλασέ μείωσε σε 2-1 και στο 71ο λεπτό ήρθε και η ισοφαριση με τον ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟ από κοντά να νικάει τον ΔΟΥΛΙΩΤΗ μετα από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων.

Για τον ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ ξεκίνησαν οι:

ΜΑΚΑΠΑΓΚΑΛ, ΔΗΜΑΚΑΚΟΣ., ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΤΟΣΚΑ, ΤΣΑΛΑΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ, και πέρασαν ως αλλαγή οι ΜΟΥΤΣΙ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΓΙΩΤΗΣ, ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΑΓΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΛΟΥΚΑΣ, RUDY, ΓΙΑΝΝΙ.ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ, ΔΟΥΛΙΩΤΗΣ.

Πηγή:akarnanikanea.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)