Μιχάλης Κατωπόδης: “Μετά από 15 χρόνια ως παράγοντας, αποχωρώ κουρασμένος

0

Μιχάλης Κατωπόδης: “Μετά από 15 χρόνια ως παράγοντας, αποχωρώ κουρασμένος γιατί οι ομάδες αντιμετωπίζουμε δυσκολίες από την Πολιτεία, τον Δήμο, και την ΕΠΣ. Οι σωστές εγκαταστάσεις θα φέρουν στο γήπεδο νέα παιδια

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, ο πρόεδρος του Πανλευκάδιου, Μιχάλης Κατωπόδης, εξέφρασε τις απόψεις του σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στην περιοχή. Αφορμή για την τοποθέτησή του αποτέλεσε η παραίτηση του Σπύρου Βεργίνη, με τον κ. Κατωπόδη να υπογραμμίζει την ανάγκη για άμεσο διορισμό ενός εντεταλμένου υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού.

Ο κ. Κατωπόδης τόνισε ότι από τις αρχές Αυγούστου θα έπρεπε ο υπεύθυνος αθλητισμού να είχε καλέσει τις ομάδες για να τους ενημερώσει σχετικά με τα έργα που πραγματοποιούνται στα γήπεδα. Δεν είναι δυνατόν, ανέφερε, να κλείνει το γήπεδο του Νυδριού χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με τις ομάδες που το χρησιμοποιούν, ούτε να γίνονται έργα στα γήπεδα των Τσουκαλάδων, των Σφακιωτών και της Λευκάδας χωρίς να υπάρχει επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Απευθυνόμενος προς τον δήμαρχο κ. Βεργίνη, σημείωσε ότι αυτή η έλλειψη συνεννόησης υπήρχε και από την προηγούμενη δημοτική αρχή και ότι είναι απαραίτητο όλοι να συνεργαστούν καλύτερα, καθώς στόχος είναι ο κοινός αγώνας για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Ο κ. Κατωπόδης δήλωσε ότι προτιμά να κρίνει τα αποτελέσματα μετά το πέρας των εργασιών, αναμένοντας να δει πώς θα αξιοποιηθεί το μεγάλο κονδύλι που έχει διατεθεί για τις εργασίες αυτές. Επεσήμανε, όμως, ότι τα γήπεδα θα πρέπει να επισκευάζονται το καλοκαίρι και όχι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, όταν έχουν ήδη ξεκινήσει τα πρωταθλήματα. Υπογράμμισε την ανάγκη να βρεθεί άμεσα ένα άτομο υπεύθυνο για τον αθλητισμό, το οποίο θα επικοινωνεί και θα συνεργάζεται με τις ομάδες.

Επιπλέον, ο κ. Κατωπόδης αναφέρθηκε στην ανάγκη ύπαρξης προσωπικού στα γήπεδα, αναφέροντας ως παράδειγμα το γήπεδο των Σφακιωτών, όπου κατά τη διάρκεια του γυναικείου πρωταθλήματος οι τουαλέτες ήταν κλειδωμένες, δεν υπήρχε συντηρητής και οι κερκίδες ήταν γεμάτες σκουπίδια από προηγούμενους αγώνες. Αυτά τα προβλήματα, τόνισε, δεν πρέπει να επαναλαμβάνονται.

Κλείνοντας, ο κ. Κατωπόδης ανακοίνωσε ότι, μετά από 15 χρόνια στον ρόλο του προέδρου, αποχωρεί λόγω κούρασης. Εξήγησε ότι οι παράγοντες των ομάδων δαπανούν πολύ χρόνο και χρήμα για να διατηρήσουν ζωντανό τον αθλητισμό στην περιοχή, αντιμετωπίζοντας συχνά προβλήματα με την πολιτεία, τον δήμο και την ΕΠΣ. Ενθάρρυνε τους αρμόδιους να επενδύσουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, επισημαίνοντας ότι οι σωστές υποδομές θα προσελκύσουν περισσότερα παιδιά και θα ενισχύσουν τον αθλητισμό.

Lefkadasportnews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)