ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

0
ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
Την αναστολή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων αποφάσισε χθες η ΕΠΟ στη Γενική Συνέλευση της λόγω του νόμου για το Μητρώο Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης των Ερασιτεχνικών Σωματείων.
Στην  ψηφοφορία που διεξήχθη το αποτέλεσμα ήταν ένα συντριπτικό «υπέρ» (57 ναι, 4 λευκά, 4 όχι), με το σώμα της συνέλευσης να τονίζει ότι όποια ΕΠΣ παρεκκλίνει να αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της.
Η Εκτελεστική Επιτροπή πήρε εξουσιοδότηση σε περίπτωση που υπάρξει υπαναχώρηση για το θέμα του Μητρώου, το οποίο απαγορεύει από τις ομάδες που δεν έχουν εγγραφεί να αγωνιστούν και να μπουν στα γήπεδα των Δήμων, να άρει την απόφαση αναστολής και να δώσει το ΟΚ για την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα. 
Σημειώνουμε ότι το Σωματείο μας έχει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση και δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, όσον αφορά τη συμμετοχή του και στο φετινό πρωτάθλημα. 
Μετά από αυτή την εξέλιξη, σήμερα Σάββατο 01-10-2022 και ώρα 15:30, η ομάδα του Κεραυνού στα πλαίσια της προετοιμασίας του, αντιμετωπίζει την ομάδα του Π.Σ.Φιλιππιαδας σε φιλικό παιχνιδι που θα διεξαχθεί στο Θεσπρωτικό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)