ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: 0-0

0

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ και ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ έμειναν στο μηδέν στο μεγάλο ντέρμπι της 2ηςαγωνιστικής. Το παιχνίδι θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα καθώς καμία από τις δυο ομάδες δεν δημιούργησε κάποια κλασσική ευκαιρία.
Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν κάποιες φάσεις με τον Χαϊδάκη στο 14’ να προσπαθεί να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αλλά τον Τρανουλίδη να διώχνει. Ο ίδιος παίκτης λίγο νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 10’ δεν μπόρεσε να πλασάρει σε τετ α τετ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Φέσσα στο 37ο λεπτό. Στο 70’ μετά από σέντρα του Χαϊδάκη ο Κούτσικος Δ.Κ. έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει άουτ. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι την μοναδική φάση που απείλησαν την δημιούργησαν στο 80ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Παππά, το σουτ του Μπάλη κόντραρε στους αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για μία φάση στις καθυστερήσεις της συνάντησης όταν ο Καταγής Γεώργιος έσπρωξε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων τον Παληογιάννη, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Ζιώγας έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.
ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: Παχής, Φέσσας, Ιωάννου, Κούτσικος Δ.Γ., Παναγόπουλος, Γκεοργκίεφ, Λιότσος (65’ Μπουκουράνης), Χασακής (65’ Σπυράκος), Χαϊδάκης, Κούτσικος Δ.Κ. (83’ Παληογιάννης), Κολοβός.

ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ: Τρανουλίδης, Τζελάι, Καλογέρης Τ., Καταγής Λ., Παππάς, Μπάλη, Γαζής (60’ Φέτσης), Κρητικός, Κούσης (89’ Πετούσης), Καταγής Γ., Αργυρός (60’ Θεράπος).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)