Έξι νέες μεταγραφές η Καστοριά

0

Έξι νέες μεταγραφές η Καστοριά

Ανανέωσε ο Παναγιωτίδης, παρελθόν ο Ευαγγέλου

Έντονη είναι τις τελευταίες ημέρες η μεταγραφική δραστηριότητα της Καστοριάς,  καθότι ανακοίνωσε έξι νέες μεταγραφές καθώς και την ανανέωση του Παναγιωτίδη.

Συγκεκριμένα απέκτησε τους :

- Ηλία Μαντώ. Ο Κοζανίτης ποδοσφαιριστής, που αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο της Καστοριάς και την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, συμφώνησε με την διοίκησή του κ. Ρήμου, για την περίοδο 2022-2023 και τίθεται κι αυτός με την σειρά του, στην διάθεση του Ηλία Σολάκη.

Ο Ηλίας Μαντώς, έχει γεννηθεί στην Κοζάνη, στις 24/04/1998, αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος κι έχει ύψος 1.80 m και βάρος 72 Kgr.

Δημήτρης Μανακίτσας : Γεννήθηκε στην Κοζάνη, στις 25/01/2000, αγωνίζεται τόσο σαν αμυντικός μέσος, όσο και σαν αμυντικός (στο κέντρο της άμυνας, αλλά και σαν δεξί μπακ) κι έχει ύψος 1.83 m και βάρος 75 Kgr.
Σταύρος Κυριζάκης : Ο Σταύρος Κυριζάκης, έχει γεννηθεί στην Καστοριά, στις 30/08/2003, αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή σαν σέντερ φορ κι έχει ύψος 1.83 m και βάρος 77 Kgr.
Κοσμάς Κυριακού : Ο εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έρχεται στην ομάδα μας, μετά την συμφωνία, που υπήρξε με την διοίκηση του Α.Ο Κάστωρ και τον πρόεδρο του Σταύρο Μπαχαδέρογλου, για την παραχώρησή του για ένα χρόνο. Ο Κοσμάς Κυριακού, ο οποίος είναι και βασικό στέλεχος της Μικτής Κ-17 της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, διακρίνεται για την μαχητικότητά του, αλλά κυρίως για το ταλέντο του και την ευχέρεια στο γκολ. 

Συνεχίζει στην Καστοριά ο Χρήστος Παναγιωτίδης.

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης συνεχίζει στην Καστοριά. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας και θα φορά την ερυθροκίτρινη φανέλα και την νέα χρονιά. 

Χώρισαν οι δρόμοι Καστοριάς - Ευαγγέλου.

Χώρισαν οι δρόμοι της Καστοριάς με τον Λευτέρη Ευαγγέλου. Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, που ήταν στην ομάδα την τελευταία επταετία, δεν συμφώνησε με την διοίκηση κι αποτελεί παρελθόν για αυτήν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)