AΕΝ Σαμψούντας-Κεραυνός Πέτρας 12-1

0



Σήμερα, 27/1/2013, διεξήχθη η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕΝ Σαμψούντας και του Κεραυνού Πέτρας, στο δημοτικό στάδιο Ζαλόγγου.
Ένα ήσυχο απόγευμα πέρασαν οι παίκτες του Κετίκογλου πετυχένοντας 12 γκολ με σβηστές τις μηχανές κάνοντας μια καλή προπόνηση για το ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με το Μύτικα.

Μόλις στο 10ο λεπτό, οι Σωτηριάδης, Γεωργιάδης Μ. και Παπαδιώτης άλλαξαν την μπάλα με τρομερή ταχύτητα και ο τελικός αποδέκτης της μπάλας Μαυρής, την έστειλε στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ.
Στο 26ο λεπτό, ο Μπαλακέρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά το κόρνερ του ΓεωργιάδηΜ.
Στο 30ο λεπτό, μετά την κάθετη του Γεωργιάδη Μ. ο Μαυρής, με διαγώνιο πλασέ, έκανε το 3-0.
Στο 37ο λεπτό, ο Μαυρής σημείωσε χατρίκ με κεφαλία από τη σέντρα του Σωτηριάδη.
Στο 40ο λεπτό, ο Βαγγέλης ξέφυγε ταχύτατα από τους αμυντικούς του Κεραυνού και με πλασέ διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου, 5-0.
Με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό, ο Γεωργιάδης Μ. βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με πλάσε σημείωσε άλλο ένα γκολ για την ομάδα του.
Στο 56ο λεπτό, ο Γεωργιάδης Μ. σέντραρε και ο Σωτηριάδης τελείωσε ιδανικά τη φάση με διαγώνιο πλασέ κάνοντας το 7-0.
Στο 70ο λεπτό, ο Καλεντουρουμίδης πέτυχε το γκολ του αγώνα με δυνατο σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να προσγειώνεται στο αριστερό παραθυράκι του Υφαντή.
Στο 730 λεπτό, το 9-0 πάλι από τον Καλεντουρουμίδης, με πλασέ πάνω στην κίνηση μετά την παράλληλη του Γεωργιάδη Μ.
Στο 78ο λεπτό, ο Γεωργιάδης Μ. έκλεψε την μπάλα, πέρασε το τον Υφαντή και σκόραρε διπλασιάζοντας τα προσωπικά του τέρματα.
Στο 80ο λεπτό, και ο Καλεντουρουμίδης πέτυχε χατρίκ μετά την ασσίστ του Dedi η οποία τον έβγαλε σε κενή εστία.
Στο 90ο λεπτό, οι μικροί, Νάσκαρης και Μπότσαρης του Κεραυνού άλλαξαν εξαιρετικά την μπάλα με τον πρώτο να πλασάρει τον Γεωργιάδη Σ. και να μειώνει για την ομάδα του σε 11-1.
Η Σαμψούντα όμως δεν είχε τελειώσει ακόμα και στο 90+ ο Γεωργιάδης Μ. διαμόρφωσε το τελικό 12-1.
Ο Κεραυνός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Υφαντή για διαμαρτυρία. 
 
Από την ΑΕΝ Σαμψούντας ξεχώρισαν οι Σωτηριάδης, Βαγγέλης, Μαυρής και Γεωργιάδης Μ.
Από τον Κεραυνό Πέτρας διασώθηκαν οι νεαροί Νάσκαρης, Μπότσαρης και Λάζαρος.

Άριστη η διαιτησία Λάζαρη Ε.-Λάζαρη Γ-Κούτρα.


ΑΕΝ Σαμψούντας(Κετίκογλου): Γεωργιάδης Σ, Κάτσενος, Αδαμίδης, Μπαλακέρας, Πολατίδης(55΄ Γκίζας), Σωτηριάδης, Βαγγέλης, Μαυρής, Νταλαγιάννης(60΄ Καλεντουρουμίδης), Γεωργιάδης Μ, Παπαδιώτης(46΄ Dedi).

 

Kεραυνός Πέτρας: Υφαντής, Κοσμάς, Νάσκαρης, Τσιόγκας Ν, Ζερβάς, Λάζαρος, Τσιόγκας Χ, Τάκης, Τσόντζος, Ανδρέου, Μπότσαρης,



Δ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)