Σοβαρός τραυματισμός Λεόπουλου σε ακατάλληλο γήπεδο – Αμάραντος: «Είναι κίνδυνος-θάνατος αυτό το γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές»

0

Σοβαρός τραυματισμός Λεόπουλου σε ακατάλληλο γήπεδο – Αμάραντος: «Είναι κίνδυνος-θάνατος αυτό το γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές»


Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Πρέβεζα Νίκος Λεόπουλος, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο 58’ της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πάργας, σε ένα καθ’ όλα ακατάλληλο γήπεδο για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Με αφορμή το γεγονός, ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Τάσος Αμάραντος έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Δε θα ήθελα να μιλήσω για το παιχνίδι, ούτε για την κατάσταση του χλοοτάπητα σε αυτό το απαράδεκτο γήπεδο. Γιατί και οι παίκτες της Πάργας στο ίδιο γήπεδο έπαιξαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη τους.
Εγώ θα μιλήσω για τον απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο, με την περίφραξη και τα τελάρα και τις πρόκες. Χτύπησε ο Λεόπουλος, έχει σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο, να κάνουμε ορούς και τέτοια. Αυτό το γήπεδο είναι απαράδεκτο. Η ΕΠΣ πέρασε και το είδε αυτό το γήπεδο; Έδωσαν άδεια σε αυτό εδώ το γήπεδο; Και δε μιλάω για τον χλοοτάπητα μόνο. Και αυτό αφορά φυσικά και τα παιδιά της Πάργας, όχι μόνο τους δικούς μας παίκτες. Είναι κίνδυνος-θάνατος αυτό το γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές. Ο Λεόπουλος θα πρέπει να πάει νοσοκομείο για να νοσηλευτεί. Δείτε και μόνοι σας τις πρόκες και τα τελάρα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)