Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2017 η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

0
Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2017 η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30 στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL HOTEL στην Πρέβεζα, η ετήσια εκδήλωση της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας
Επίσημοι καλεσμένοι στην εκδήλωση ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ελπίδων κ. Αντώνης Νικοπολίδης, ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Νέων κ. Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι και βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο και στην Εθνική Ομάδα.
Ο Μητροπολίτης της Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος έκοψε την πίτα και ακολούθησαν ομιλίες από τους παρευρισκόμενους και βραβεύσεις.
Βραβεύτηκαν οι: κ. Μπασιούλης Γεώργιος, οι προπονητές της Ένωσης Π-Λ: Νίκου Κωνσταντίνος, Κασκάνης Δημήτριος, Πολίτης Σπυρίδων, Μπέκας Άγγελος, Κυριάκος Παναγιωτίδης, Καραμούτσιος Παναγιώτης και Σάββας Μουρούσογλου., οι παίχτριες της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων και Γυναικών: Παναγιωτίδη Εαυαγγελία (Εθνική Ομάδα Νεανίδων) και Δημητρίου Χαρούλα (Εθνική Ομάδα Γυναικών). Και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές: Φούκας Σπυρίδων και ο Αείμνηστος Στεριώτης Νικόλαος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)